Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a férfi azt mondja, hogy ő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi azt mondja, hogy ő nem hajlandó óvszerrel szexelni, viszont a lány ragaszkodik hozzá. Miket tudnátok felhozni indokként? bővebben a történet

Figyelt kérdés

Találkoztam egy fiúval, ő határozottan kijelentette hogy nem hajlandó óvszerrel szexelni és nem érti én miért erőltetem, mivel senkinek sem ugyanolyan és ő időben kihúzza. +nem is tud elélvezni nőben.

Az ilyen rögeszmésnek mi van a fejében? Dugogatja össze-vissza a nőket próba-szerencse alapon?

És nem volt hajlandó elfogadni az indokomat, miszerint engem megnyugtat.

Hozzáteszem, azóta nem is beszéltem vele a kijelentése óta!!!

Csak kíváncsi vagyok, az ilyen mit képzel?

2021. márc. 24. 18:42
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nem hiszitek el, de keresett azóta.

Pedig azt hittem ez egyértelmű hogy ő úgy, én meg óvszer nélkül nagyon nem akarom.

Lehet nagyon ki van éhezve.

De ez már vicc kategória nekem, meg is mondtam neki, hogy azért nagyobb tartásom van

2021. márc. 25. 22:59
 22/24 anonim ***** válasza:
#21 sz'tem akkor jársz a legjobban ha önző pötssel óvszerrel sem akarod, meg semmilyen formában sem.
2021. márc. 25. 23:06
 23/24 anonim ***** válasza:
#21: Azok után, ahogy előadta magát, én óvszerrel sem akarnám. Még a végén erőszakkal beléd tolja natúr, vagy közben leügyeskedi.
2021. márc. 25. 23:58
 24/24 A kérdező kommentje:

Fú, persze hogy nem. Esélytelen hogy bármi is összejöjjön.

Ez kb. ha nincs ló jó a szamár is helyzet.

2021. márc. 26. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!