Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már közel három hónapja szedem a fogamzásgátlót. Lehet tüdőemboliam?
Figyelt kérdés
Eddig nem lett akkor van esélye hogy lehet később? Nagyon hipochonder vagyok és nagyon aggodom most ezért. Gyógyszert az erős mestruációs fájdalmaim miatt kellett elkezdenem.2021. márc. 17. 05:54
11/13 anonim válasza:
Egyszerűen nőként szintén erős menstruációs görcsökkel mondom, hogy ez nem a megfelelő megoldás.
Egyszerűen túl sokat kockáztat a válaszoló ezzel.
Egyèbkènt pedig van orvos ismerősöm, és ő mondta, hogy temérdek fiatal làny kap trombózist fogamzásgátlótól.
Az is megoldás lehet, hogy 2-3 havonta elmegy egy végtag ultrahangra, amin látszik, hogy van-e rög vagy nincs.
De én tuti nem szednèm pusztán görcsökre.
12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Abba is hagyom a tablettat azonnal. Az uj level harmadik szemenel tartok. Szedjem be vegig? Vagy leallhatok most is? Milyen tunetekre szamithatok?
2021. márc. 17. 10:39
13/13 anonim válasza:
Én mikor kórházba kerültem, még 5db volt az adagból. Leálltam szerda este, és vasárnap vagy hétfőn megjött.
Más nem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!