Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha rendszeresen esemény utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rendszeresen esemény utáni tablettát szedek, a magas hormontartalom miatt felboríthatja a hormonháztartásomat?

Figyelt kérdés
Vagyis:okozhat elhízást,kellemetlen szőrzet kialakulását stb-t,ami a szimpla fogamzásgátló tabiknál is előfordul?
2008. dec. 4. 12:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A NUVARING hüvelygyűrűvel kapcsolatban:elolvastam a tájékoztatót,mindenképp beszélek egy nőgyógyásszal ezzel kapcs.Remélem az az alacsony hormontartalom "egy kicsit se tesz" tönkre.

Bár,hogy őszinte legyek semmilyen hormontartalmú készítményben nem tudok már megbízni,de nincs más választásom...egyenlőre.

2008. dec. 4. 17:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor mért nem védekezel óvszerrel vagy valamilyen pharmatex termékkel?
2008. dec. 4. 17:54
 13/13 A kérdező kommentje:

Az óvszert nem szeretjük (sem én,se a párom),a PHARMATEX termékek közül a hüvelytablettát próbáltam már,de szédülök tőle + legalább fél napig fehérfolyásom van tőle,és ez elég kellemetlen.

A pesszáriumot felhelyezik akkor is,ha még nincs gyermekem?

Ez az én bánatom,hogy a spirált csak egy gyerek után teszik fel...

:(

2008. dec. 4. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!