Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rendszeresen esemény utáni tablettát szedek, a magas hormontartalom miatt felboríthatja a hormonháztartásomat?
azt is és akkor még jól jársz.
ezen felül, mert ez nem arra való, hogy rendszeresen szedjed, szív- és érrendszeri, emésztési problémák, növekedési gondok, idegrendszeri panaszok, immunproblémák stb.
EZ BASSZUS HORMON! EZZEL NEM LEHET SZÓRAKOZNI!!!
A nagy hormon ingadozás miatt olyan mellékhatásokra számíthatsz, mint:
- Hangulatváltozás
- Libidó változás (csökkenés)
- Mellfeszülés
- Étvággyal és emésztéssel kapcsolatos panaszok: hányás, hányinger
Egyszóval, IGEN, felborítja a hormonháztartást, viszont pár hónap alatt szinte teljesen helyrejön.
B.P.
rendszeresen?Én ugy tudom max havi 4szer írják fel..ráadásul egy adag 6000-7000 ft...ilyen gazdag vagy?:)
Amugy nekem egyszer volt rá szükségem és 5 hónapig rendszertelenül jött meg miatta ugyh egyből eldöntöttem h rendes fogamzás gátlót fogok szedni, aminek nincsenek ilyen mellékhatásai...már rég nem abban a korban vagyunk....nagyon alacsony a hormon szintjük..ne kockáztasd az egészséged!! Főleg ne feleslegesen..
Köszi a válaszokat.
A ködfelhők eloszlatása végett:máról holnapra élünk,szedtem tablettát évekig,de egyik orvos sem tudta eldönteni,melyik a jó,mert felületesen vizsgáltak meg.Ennyit a Tb-szakrendelésekről.
Most,hogy leírtátok (köcke),valószínűleg tényleg egy normális maszek dokit fogok felkeresni (ha létezik ilyen),aki valami olyat tud majd felírni,amitől nem hízom el úgy,mint anno.A hajlam,sajnos,meg van bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!