Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elfelejtettem bevenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtettem bevenni a tablettát, baj lehet?

Figyelt kérdés
2 hete felejtettem el bevenni egy szemet,amit nem pótoltam,de utána szedtem rendesen 8 napig,akkor volt szex.Van okom aggodalomra?
2010. aug. 18. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem viccből írják bele a betegtájékoztatóba, hogy ha elfelejtesz bevennie gy szemet akkor egy hétig kiegészítő védekezés.

Reménykedj, hogy nincs baj mert nagyon könnyen lehet belőle.

Van rá példa: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__11002..

2010. aug. 18. 12:10
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

egyszerűbb ha elmész orvoshoz és őt kérdezed, vagy anyucit. De az esély kicsi rá h bármi lehet, ha viszont utána meg szedted rendesen.

L/20

2010. aug. 18. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha a terhességet érted baj alatt akkor igen,nagy baj lehet
2010. aug. 25. 20:15
 4/8 anonim válasza:
Igen egy szem kihagyás is okozhat komoly aggodalmat!!!
2010. aug. 25. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Milyen gyógyszert szedsz?

Hányadik héten maradt ki egy szem?

Mit ír a tájékoztató?

2010. aug. 25. 22:46
 6/8 A kérdező kommentje:
az elso héten maradt ki,de utána 8x bevettem rendesen,csak utána volt szex!amúgy Belarát szedek már tobb mint 1,5 éve!
2010. aug. 27. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Betegtájékoztató szerint 7 nap mellévédekezés kell, de egyes orvosok szerint egész hónapban.

Szerintem nem lesz baj.

Én ezt a választ kaptam, szintén első heti egyfázisú tabletta esetén:

Válasz: Kifelejtett tabletta esetén, vagy ha hasmenés miatt nem szívódik fel kellőképpen a hatóanyag, 7 napon keresztül célszerű más módon is védekezni. Ebben az esetben 8 nap eltelt, tehát kicsi a valószínűsége, hogy még nem állt vissza a tabletta hatása.

2010. aug. 28. 08:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó,koszonom szépen!Szerencsére nem lettem terhes,de ezentúl nagyon odafigyelek!
2010. aug. 29. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!