Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Távkapcsolatban melyik éri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban melyik éri meg jobban? Óvszer vagy pesszárium + spermicid gél?

Figyelt kérdés
Jelenleg óvszerrel védekezünk de elég macerás ezért gondoltam a pesszáriumra. Ki is néztem a Caya pesszáriumot ami géllel együtt 18 ezer körül van. A pesszárium minimum két évig használható lenne nekünk mivel nem használnánk agyon. Viszont a gélnek 3 hónap a szavideje és nem tudom elfogyna-e illetve így nem is boztos hogy költséghatékony lenne. Általában egy hónapban 4-5 gumi fogy el. Jó lenne változtatni mert kényelmesebb tapasztalat mit gondoltok?

2021. márc. 3. 19:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi igen az is megfordult a fejemben hogy nyáron belefognék abba Hormonmentes Jankánál. Egyébként az általa forgalmazott pesszáriumot néztem ki amire jobb pearl indexet irnak
2021. márc. 4. 10:39
 12/13 anonim ***** válasza:
65%
Mitől macerásabb egy nagy doboz óvszert vinned magaddal ha találkoztok,mint a pesszáriumot?
2021. márc. 6. 00:43
 13/13 anonim válasza:
Esetleg hüvelygyűrűn nem gondolkoztál? Az is hormontartalmú de a tabihoz képest nagyon alacsony, én is ezt használom meg jó pár ismerősöm és a kezdeti tüneteken kívül nem tapasztalok mást, előtte tabiztam attól nekem is kijött minden bajom.Kényelmes egy megoldás, hozzá kell szokni ugyan mint mindenhez de szerintem megéri elgondolkozni rajta:)
2021. márc. 13. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!