Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. a barátnőmnek 2napja késik. Mittegyek? (lent)
Figyelt kérdés
2 napja megkelett volna hogy jöjjön de késik neki. szexeltünk, de úgy hogy a farkam nemérte el a szűzhártyáját.kb3-4cm-re raktam be neki. nemélveztem el. max előváladék jöhetett.most mitévő legyek? mennyi az esélye hogy terhes ?:S:S könyörgöm normális válaszokat adjatok!2010. aug. 15. 20:38
21/27 anonim válasza:
A teszt csak 2hét múlva mutatja ki, hogy gyereket vár vagy nem. Szerintem nem lesz terhes. Nekem van, hogy 1hetet késik. Ha már 2hete nincs meg neki, akk már a teszt is kifogja mutatni, ha gyereket vár. Amúgy meg fiatalok vagytok a szexhez. Inkább becsüld meg a b.nődet lelkileg és ne ilyenekre használd!
22/27 anonim válasza:
Szűz és terhes az se semmii :DDDDDDDD
23/27 anonim válasza:
A baratnommel mar egy ideje gyakrabban megszakitasos modszerrel csinaljuk es az utobbi 2 menstruacioja 1-1 honapot kesett (szoval 2 havonta jott) es nem terhes! ha betetted 2-3 cm.re (es biztos vagy benne, hogy nem a farkad ment ossze 2-3 cm.t) akkor a csajodnak mar nincs szuzhartyaja.
24/27 anonim válasza:
Utolsó: És nem gondolkodott el rajta még a bnőd, hogy ez NEM NORMÁLIS? Akármilyen baja lehet, (pl hormonális) és akár ez is közrejátszhat abban, hogy nem esett teherbe.
Talán fel kellene keresnie egy nőgyógyászt, nem gondolod?
25/27 anonim válasza:
Tudja, en is tudom, de mikor ugy felizgulunk nem tudjuk visszafogni magunkat. volt fertozesunk is, de aztan helyre is jottunk (magunktol). volt nogyogyasznal, ezutan kell menjen vizsgalatokra. utolsoelotti vagyok
27/27 anonim válasza:
attól is késhet, hogy beraktad. elsőnél van ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!