Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » S. O. S. a barátnőmnek 2napja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. a barátnőmnek 2napja késik. Mittegyek? (lent)

Figyelt kérdés
2 napja megkelett volna hogy jöjjön de késik neki. szexeltünk, de úgy hogy a farkam nemérte el a szűzhártyáját.kb3-4cm-re raktam be neki. nemélveztem el. max előváladék jöhetett.most mitévő legyek? mennyi az esélye hogy terhes ?:S:S könyörgöm normális válaszokat adjatok!
2010. aug. 15. 20:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A teszt csak 2hét múlva mutatja ki, hogy gyereket vár vagy nem. Szerintem nem lesz terhes. Nekem van, hogy 1hetet késik. Ha már 2hete nincs meg neki, akk már a teszt is kifogja mutatni, ha gyereket vár. Amúgy meg fiatalok vagytok a szexhez. Inkább becsüld meg a b.nődet lelkileg és ne ilyenekre használd!
2010. aug. 17. 15:59
 22/27 anonim ***** válasza:
Szűz és terhes az se semmii :DDDDDDDD
2010. aug. 17. 16:15
 23/27 anonim ***** válasza:
A baratnommel mar egy ideje gyakrabban megszakitasos modszerrel csinaljuk es az utobbi 2 menstruacioja 1-1 honapot kesett (szoval 2 havonta jott) es nem terhes! ha betetted 2-3 cm.re (es biztos vagy benne, hogy nem a farkad ment ossze 2-3 cm.t) akkor a csajodnak mar nincs szuzhartyaja.
2010. aug. 17. 18:26
 24/27 anonim ***** válasza:
52%

Utolsó: És nem gondolkodott el rajta még a bnőd, hogy ez NEM NORMÁLIS? Akármilyen baja lehet, (pl hormonális) és akár ez is közrejátszhat abban, hogy nem esett teherbe.

Talán fel kellene keresnie egy nőgyógyászt, nem gondolod?

2010. aug. 17. 18:55
 25/27 anonim ***** válasza:
Tudja, en is tudom, de mikor ugy felizgulunk nem tudjuk visszafogni magunkat. volt fertozesunk is, de aztan helyre is jottunk (magunktol). volt nogyogyasznal, ezutan kell menjen vizsgalatokra. utolsoelotti vagyok
2010. aug. 17. 19:26
 26/27 anonim ***** válasza:
18.26 voltam
2010. aug. 17. 19:27
 27/27 anonim ***** válasza:
attól is késhet, hogy beraktad. elsőnél van ilyen
2010. aug. 18. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!