Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » S. O. S. a barátnőmnek 2napja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. a barátnőmnek 2napja késik. Mittegyek? (lent)

Figyelt kérdés
2 napja megkelett volna hogy jöjjön de késik neki. szexeltünk, de úgy hogy a farkam nemérte el a szűzhártyáját.kb3-4cm-re raktam be neki. nemélveztem el. max előváladék jöhetett.most mitévő legyek? mennyi az esélye hogy terhes ?:S:S könyörgöm normális válaszokat adjatok!
2010. aug. 15. 20:38
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
bedugtam neki egy kicsit és utánnak mentem volna bejlebb éreztem hogy ott már nagyonszűk és mikor odaértem fájt is neki és mondta hogy hadjuk abba. kb 3-4 percig voltam benne
2010. aug. 15. 21:19
 12/27 anonim ***** válasza:

Sem az idő,sem a távolság nem számít.Ha benne voltál,akkor kerülhetett előváladék a hüvelyébe,mivel mondtam,hogy ott eleve van egy nyílás.

Így néz ki:

[link]

Mint láthatod,van olyan,hogy teljesen zárt vagy épp csak "lyukacsos",de ez nem az első szexnél derül ki,hanem elöbb,mikor menstruálnia kellene,de nem tud.Szóval,ha eddig rendesen menstruált,akkor az övé nem rendelenes.

2010. aug. 15. 21:30
 13/27 anonim ***** válasza:

Talán máskor húzzál fel egy gumit te nagyon szerencsétlen...

Nem értem ehhez miért nincs az embereknek elég esze.

Nyilván a szűzhártya nem véd meg semmitől. Mondjuk mert alapból van rajta lyuk. Tudod, a nők havonta szoktak menstruálni...annak vhol ki kell jönnie, nem de?

Amúgy te már nem tudsz tenni semmit, max imádkozni.

2010. aug. 15. 21:36
 14/27 anonim ***** válasza:
23%
Oks akk segítek! NEM TERHES!:D ez olyan 1000% biztos mint h itt írok :D nehalgass a többire!:D 1szűz még ez nem azt jelenti h 0 az esélye hanem h kb 1 a millióhoz még akk is ha bele élvezel xD:D nah jó azért több lenne úgy 2 azért késik mert paráztok...nemkell félni jönni fog a piros mikulás xD másrészről ha rendes szex lett vna akk attól is késhet:) nem minden lánynáll de van akiknéll 2-4 napot is késik :) <----biztos lessz vki aki ezekért majd le hurrog engem de hidegen hagy :) szal nyugi nem terhes :)
2010. aug. 15. 21:49
 15/27 anonim ***** válasza:
31%
0%-ban hasznos válaszokat ad.Még lehurrogni sem kell,mert ez önmagáért beszél.Ez megspékelve online röntgen szemekkel,amivel belelát a barátnődbe és 1000%-ig biztosan látja,hogy nincs baba.Én hinnék neki............
2010. aug. 15. 21:58
 16/27 AfroAmerikai ***** válasza:
44%
Egyik exemnek egyszer 3 hetet késett, szal no para =)
2010. aug. 15. 22:04
 17/27 anonim ***** válasza:
47%

Az előváladéktól nem lehet teherbe esni. Az tény, hogy egy szem spermium termékenyíti meg a petesejtet, de a folyamathoz kell a többi millió.

Hidd el, én sajna voltam egyszer spermaanalízisen, és elég szar volt az eredményem. Elég kevés volt közülük a normális (ez persze több százezer) és az sem elég, mondták. No para.

2010. aug. 15. 22:30
 18/27 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó: Mondd ezt annak, aki megszakítás mellett esett teherbe, pedig 100%-ig biztos benne, hogy a párja időben kivette.
2010. aug. 15. 22:32
 19/27 anonim ***** válasza:
a beágyazódást követően 2héttel tud egy terhességi teszt biztos eredményt kimutatni.szal szex után 2hétig ne szexeljetek és vegyetek tesztet.a barátnőd vegyen fogamzásgátlót,és emellé többet ne élvezz belé.
2010. aug. 17. 15:32
 20/27 anonim válasza:
nekem 2 hetet késett. 2 nap az még belefér.
2010. aug. 17. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!