Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ennyitől lehet "baj"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyitől lehet "baj"?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A barátomnak szex előtt ugye szokott lenni előnedve, és miközben csinálja nekem külön, addig van hogy oda-oda nyúl magának.

Az egyik kérdés az hogy gond hogy ha ő olyan ujjal nyúl be amivel előzetesen megfogta magát miközben már volt előnedve? (csak hallottam sztorikat hogy elvileg attól is terhes lehet lenni)

a másik hogy miközben felhúzza a gumit azzal a kezével amivel az előnedves péniszét fogta - ezzel a gumira rákerül valamennyi és azzal megy belém? ebből lehet gond vagy ez olyan minimális hogy nem számít?

18L

2021. jan. 26. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Nedved neked van, neki váladéka.

És igen, így kicsi az esélye, de lehetsz terhes.

2021. jan. 26. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Ngyon kicsi rá az esely, mint a 2x villamcsapasra, ha csak a kezete kerul azok nem igen mennek mar sehova
2021. jan. 26. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Há most mért kérded, nem örülnél egy pulyának? xD Amúgy ha vennéd a fáradtságot, neten kb 1 sec alatt találsz ezzel foglalkozó szövegeket, fórumokat stb.

Itt van egy, tessék, itt egy csaj ugyanezzel a problémával kéri ki az orvos véleményét:

Tisztelt Doktor Nő!

A barátommal múlt csütörtökön pettingeltünk. Én csak azután elégítettem ki, hogy ő megujjazott engem. Előtte már fogdosra magát, és minimális előváladék lehetett a kezén, de ebben nem vagyok biztos. 15-én ovuláltam, 16-án volt az utolsó termékeny napom, ez pedig 18án történt. Azóta nagyon stresszelek, hogy netalán teherbe estem. Erre ugye nincs esély?

Terhességre nem látok reális esélyt.

Üdvözlettel, Dr. Murányi Zoltán

2021. jan. 26. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
" miközben csinálja nekem külön, addig van hogy oda-oda nyúl magának." Mit csinál neked??? (Ne szégyenlösködj a megfogalmazásodban!)
2021. jan. 26. 14:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az előváladéktól való teherbeesésnek akkor van inkább nagyobb kockázata, ha a férfi már ejakulált és utána kis szünet után ismét sor kerül az aktusra. Nagy valószínűséggel, ha nem ejakulált előtte, főleg ilyen kombinációban,hogy csak kézzel érinti magát és Téged, gyakorlatilag 0 a terhesség esélye.
2021. jan. 26. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!