Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshet ennyitől a barátnőm? (szerintem biztos nem)
Figyelt kérdés
Tegnap óvszer nélkül bedugtam párszor (2-3x) és kihúztam de csupán ennyi. Több napja nem is élveztem el és így a csőben sem maradt. Szerintem nem lehet ennyitől, mert valaki a kihúzós módszerrel csinálja rendszeresen. Köszönöm a normális válaszokat!2018. máj. 19. 00:43
1/10 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esélye, főleg, ha nincs sok előváladékod, és a ciklus biztonságos napján csináltátok. De miért kockáztatsz még ilyen kicsit is?
2/10 A kérdező kommentje:
Második napja fejeződött be a ciklus
2018. máj. 19. 00:51
3/10 tamas85hmvhely válasza:
Nagyon kevés az esély a terhesség kialakulásának, majdnem nulla, de mint tudjuk ilyen nincs. Ne aggódj!De azért máskor valami védekezési megoldást javasolnék a biztonság kedvéért! :-)
4/10 anonim válasza:
Ha merevedésed volt, termelődött előváladék is, abban már lehetnek spermiumok.
Nagyon valószínűtlen, hogy ennyitől teherbe esett, de nem lehetetlen.
Védekezzetek, vagy ne tedd be!!!
5/10 anonim válasza:
A havi vérzés után kb. 5 napig biztonságos a szex
6/10 anonim válasza:
Több napja nem is élveztem el és így a csőben sem maradt.
Ennél a módszernél nem is a tegnapi maradék szokott problémát okozni. Hanem az aznapi izgulos cseppek.
7/10 anonim válasza:
Izgalmi állapotban termelődik előváladék. Én se mennék nyugodt, hiszen senkit nem fog vigasztalni, ha barátnőd beleesik abba a 0,0001%-ba.
8/10 anonim válasza:
A 0,0001% (egymillióból egy) miatt nem érdemes riogatni senkit!
9/10 anonim válasza:
"Szerintem nem lehet ennyitől, mert valaki a kihúzós módszerrel csinálja rendszeresen."
De, pedig előfordulhat!
És aki meg így csinálja rendszeresen, az nagyon vakmerő, és bármikor elhagyhatja a "szerencséje"....
10/10 Buran válasza:
Az előváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat, amitől bizony teherbe lehet esni.
Hidd el, nem érdemes kockáztatni, mert bár minimális az esély, azért egy terhességgel nem érdemes játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!