Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak kell feltétel nélkül szednie a fogamzásgátlót?
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:57
De legalább itt megkérdezte, és talán nem fog úgy járni, mint sokan akik ide írnak, akik elvileg felvilágosultak, mégis megdugatják magukat védekezés nélkül.
Szerintem a pesszárium is jó volna.
Én sem szedek fogamzásgátló, mert annyi borzalmat hallottam nőktől akik szedték. Inkább gumit használunk.
Természetesen nem szeretnélek lebeszélni a fogamzásgátlóról, de én nem merem szedni.
Olvastam valahol, hogy azoknál a nőknél akik tablettát szednek magasabb a gyerekeiknél a betegségre, vagy fogyatékosságra való hajlam, mert az anya szervezetét tönkretette a gyógyszer. Még egyszer hozzáteszem, nem akarlak lebeszélni, csak megosztottam veled a nézeteim. :)
nem kell mindenkinek tabit szedni, ezt nem irja sehol. akkor gumizni kell. ha meg meg akarja kockáztatni a babát, akkor megszakitás, kúp, és társai, az extraGYENGE " védekezési " módszerek.. többet ártanak, mint használnak.
nekem meg sok ismerősöm van, akinek SEMMI baja nem lett tőle.
5.-es kora óta? 12 éveseknek szerintem nem írnak fel fogamzásgátlót,még rendszertelen ciklus esetén sem.Akkor kezdenek el egyáltalán menstruálni a lányok.Két év minimum kell,hogy azt mondhassuk ez magától már nem fog rendesen beállni.
Aki nem ismer olyat,akinek baja lett a tabitól,az örüljön neki,csak ne higyje azt,hogy nincs is ilyen.Tüdőrákot sem kap minden dohányos,attól még tudjuk,hogy a cigi káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!