Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csak én szoktam rettegni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én szoktam rettegni attól minden hónapban, hogy terhes vagyok annak ellenére, hogy megfelelően védekezünk?

Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 04:11
A kérdező szavazást indított:
én is szoktam
rám nem jellemző
31 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Nem ok nélkül esel kétségbe. Hiába diagnosztizálnak esetleges "meddőségeket", a nőgyógyászok vagy esetleg az andrológusok attól még létrejöhetnek magkezdemények.

Annak idején én is így voltam ezzel a kérdéssel (lenne partnerem újra, csak még mindig "bátortalankodik", meg bizonytalankodik is egyszerre.)

Én meg annak örülök, hogy HÁLA AZ ÉGNEK nem siet el semmit. Ragaszkodik a barátnőjéhez, én meg ráérek most már (46 éves múltam, tehát MÁR NEM akarok gyereket. Valószínűleg fogyatékos is lenne szegény.)

De azt Neked kell tudni, hogy milyen erősnek érzed magad egy Emberi Élet elindításához. Családodra mennyire számíthatnál? Baráti kör? Egyéb ismeretségek?

2020. dec. 28. 04:56
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Nem vagy vele egyedül, teljesen megértelek.

Nem tudom mivel/mikkel védekeztek, de én is 2-s védelmi vonalat használva (gumi+tabletta) is sokszoros rettegés, hogy megjön e.

Úgyhogy, nem vagy egyedüli társ :)

2020. dec. 28. 07:35
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Rám nem jellemző.
2020. dec. 28. 07:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Mi óvszert használunk, de most is 31. napom van, ami igazából még nem a világ, nem nevezhető késésnek sem tulajdonképpen.

Viszont mégis akarva akaratlanul megjelenik a gondolat, hogy mégis mivan, ha terhesség van.

Alapvetően nem csúszott be hiba védekezés közben.

Eddig nem néztem meg az óvszert a végén, hogy esetleg lyukas e alaposan, de mostantól mindenképpen meg fogom.

Egyébként kicsit több, mint fél éve élek nemi életet, 18 vagyok, tehát nem opció most terhesnek lenni.

Az a baj, hogy a hormonális védekezési módszereket elvetem egyből, méhszájsapkáktól is félek, hogy nem helyezem fel jól.

A rézgyöngy az ami érdekel, nektek mi a véleményetek róla?

Egyébként köszönöm a válaszokat, jó érzés nem egyedül lenni ezzel.

2020. dec. 28. 08:02
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

Még fiatal vagy, ez normális. Anno én is így voltam ezzel. Kínosan ügyeltem, hova kerül előváladék, mindig ellenőriztem a gumit, stb. Majd elmúlik, mikor rájössz, hogy nem olyan könnyű azért teherbe esni. Normális óvszerhasználat mellett minimális a terhesség esélye (értsd 100 párnál EGY ÉV alatt 2 terhesség).

Még amikor egy pár aktívan próbálkozik, akkor is sokszor több hónap folyamatos védekezés nélküli szex, mire a baba összejön.

Inkább élvezd a dolgot! Ha nagyon parázol, akkor a gumi mellé esetleg spermicid, de tabletta+gumi együtt butaság, mert ha gumi van, akkor minek a tablette, ha meg tabletta van, akkor miért ne menne el benned?

2020. dec. 28. 10:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. dec. 29. 22:13
 7/7 anonim válasza:

Ugyanígy vagyok én is gumi+ tabletta és ígyis féllek 🤷🏽‍♀️ 1x volt egy butaság mikor még nem szedtem tablettàt és gumit sem használtunk akkor nagyon meg ijedtem és azóta bennem van ez a egész

20/L

2021. márc. 16. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!