Mit érdemes tenni, ha a baba végtagjai a méhben nem fejlődik megfelelően a 6. hónaptól?
Ha nem arányos a keze vagy a comb/lába
Ha nem éri el a végtagok mérete a megfelelőt és le van maradva
És ehhez még:
Ha gyakran zsibbad az anyuka teste
Ha vashiányos a vér
Mennyire nem arányos? Melyik testrésze kisebb konkrétan és mennyivel a normálnák? Hányadik hétben jár a terhesség?
Ha nem nagy az eltérés, lehet, hogy csak a genetika játszik közre, ismerősöm lányának a combcsontot mérték kisebbnek mindig, teljesen egészséges, csak az anyja alkatát örökölte, alacsony, rövidke lábakkal.
Elkapott a kórházban egy fertőzést, lehet azzal van összefüggésben? De tagadják, hogy köze lenne. Pedig 2-3 hónappal korábban is lehet ott kapott el hasonlót.
Lehet a higiénia körülmények nem megfelelőek, vagy az orvos mulasztott? Eddig minden rendben volt.
Az 5 hetes lemaradás tényleg sok :S Ráadásul ennyit félre se mérnek... :(
Sajnos nem tudom mi lehet a gond.
Miféle fertőzésre gondolsz? Hogy elkaptál valamit mikor hüvelyi úton vizsgáltak?
Ennyit találtam, nem tudom segíthet e bármit is :( Azért én bízom benne, hogy tévedés vagy végül nem lesz semmi baj.
Sok erőt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!