Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit érdemes tenni, ha a baba...

Mit érdemes tenni, ha a baba végtagjai a méhben nem fejlődik megfelelően a 6. hónaptól?

Figyelt kérdés

Ha nem arányos a keze vagy a comb/lába

Ha nem éri el a végtagok mérete a megfelelőt és le van maradva

És ehhez még:

Ha gyakran zsibbad az anyuka teste

Ha vashiányos a vér

2018. jan. 10. 16:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Orvost kell megkérdezni.
2018. jan. 10. 16:26
 2/15 A kérdező kommentje:
Vizsgálgatnak meg minden, de már egy egész orvoscsoport se tudott többet mondani. Állításuk szerint lemaradás van néhány hét, de lehetséges, hogy nem értenek hozzá annyira mint kellene.
2018. jan. 10. 16:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire nem arányos? Melyik testrésze kisebb konkrétan és mennyivel a normálnák? Hányadik hétben jár a terhesség?

Ha nem nagy az eltérés, lehet, hogy csak a genetika játszik közre, ismerősöm lányának a combcsontot mérték kisebbnek mindig, teljesen egészséges, csak az anyja alkatát örökölte, alacsony, rövidke lábakkal.

2018. jan. 10. 17:00
 4/15 A kérdező kommentje:
29 hétben 24 hetesnek tűnnek az alsó végtagok.
2018. jan. 10. 17:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez mondjuk elég sok. Tippjük sincs, hogy mi lehet? Genetikai tényező bejátszhat?
2018. jan. 10. 17:13
 6/15 A kérdező kommentje:

Elkapott a kórházban egy fertőzést, lehet azzal van összefüggésben? De tagadják, hogy köze lenne. Pedig 2-3 hónappal korábban is lehet ott kapott el hasonlót.

Lehet a higiénia körülmények nem megfelelőek, vagy az orvos mulasztott? Eddig minden rendben volt.

2018. jan. 10. 17:39
 7/15 anonim ***** válasza:

Az 5 hetes lemaradás tényleg sok :S Ráadásul ennyit félre se mérnek... :(

Sajnos nem tudom mi lehet a gond.

Miféle fertőzésre gondolsz? Hogy elkaptál valamit mikor hüvelyi úton vizsgáltak?

2018. jan. 10. 17:47
 8/15 anonim ***** válasza:

Ennyit találtam, nem tudom segíthet e bármit is :( Azért én bízom benne, hogy tévedés vagy végül nem lesz semmi baj.

Sok erőt kívánok!

[link]

2018. jan. 10. 18:02
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen akkor kaphattam el. Valami irritációt, folyással és a párom is elkapta.
2018. jan. 10. 18:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Ó, sajnálom :(
2018. jan. 11. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!