Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos módszerrel lehetek terhes? Kellene valami esemény utáni tabit vennem be?
Figyelt kérdés
Óvszer nélkül csináltuk de mielőtt elment volna kb 20 percel előtte kivette. De nem tudom, hogy most félnem kellene e.2020. dec. 26. 15:17
2/21 anonim válasza:
igen, a megszakításossal lehetsz terhes.
4/21 anonim válasza:
Lehetni lehetsz, de nagyon kicsi az esélye.
5/21 A kérdező kommentje:
szerintem is kicsi az esélye főleg hogy elvileg január elején lesz peteeresem, de mivel nem tudom így inkább rákérdezek. Esemény utáni tablettát 3 napig lehet bevenni ha jol tudom tehát ez is szivas főleg h nincs orvos aki felirna
2020. dec. 26. 16:16
6/21 anonim válasza:
Tényleg ennyire tudatlanok még mindig egyesek? Megszakított közösülés? Az előváladéktól is terhes lehetsz!
8/21 anonim válasza:
Nem úgy kéne, hogy először kérdezel/utána nézel és utána szexelsz?
9/21 A kérdező kommentje:
Nem kioktatásra van szükségem, nem is ertem az ilyen embereke,tehát ezek az emberek akár tovabb is pörgethetik a kérdésem :)
Szimplan csak vèlemènyre voltam kíváncsi. Mivel menstruáció után vagyok és elvileg peteérés is január elején kezdődik, plusz rengetegen vannak akik így védekeznek és semmi nem volt belőle
2020. dec. 27. 13:49
10/21 anonim válasza:
"plusz rengetegen vannak akik így védekeznek és semmi nem volt belőle"
A pearl index szerint akik így "védekeznek", azoknál 100-ból 27 terhes lett.
Annyit még itt hozzátennék, hogy ez egy magas szám, hisz úgy is vehessük, hogy ha szexelsz 25-ször így, akkor van esélyed egyszer teherbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!