Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! Teherbeesésnek mennyi az esélye?
Védekezés nélkül szexelsz rendszeresen, persze hogy lehetsz terhes.
Főleg így, hogy nem tanulsz a hibáidból.
A 72 órásat fél éven belül fel se írja normális doki, és nem cukorka. Rettentő nagy adag hormont tartalmaz.
Mondjuk más fogamzásgátló módszert nem akarsz kipróbálni?!
Gumi esetleg?!
Tabletta, ha neked ennyire nem gond hormonokkal mérgezni magad?!
Pharmatex kúp?
Pesszárium?
Spirál?
Spermicid krémek?
Hüvelygyűrű?
Injekció?
Most több nem jut eszembe, de biztos van még fogamzásgátló módszer ezen kívül is.
A megszakítás nem az, főleg két ilyen agyatlan kis tacskónak. Annyi önuralmatok nincs, hogy gumit húzzatok, mielőtt aládver, ne hidd hogy időben ki tudja venni.
Saját tapasztalatom által, ha időben kiveszi baj nincs.
Én pl 18 évesen szeretkeztem elsőnek, gumi, és egyébb óvintézkedések nélkül. Azóta is így csinálom. Aki érzi, hogy elmegy, az időben kiveszi, de lehet hogy egyeseknek lassabb a felfogása. Mára már 23 éves srác vagyok és eddig semmi terhesség nem volt, hogy lekopogjam. Eddig 2 lánnyal feküdtem le. Szval...
Ha a srác tényleg időben kivette, akkor nem hiszem hogy az vagy.
Viszont javasolnám, hogy menny el orvoshoz és írass fel magadnak esemény utánni tablettát, ha a srác nem tudja féken tartani magát és nem tudja kikapni időben.
áruld már el, hogy felnőtt nőként mi a fenéért nem szedsz gyógyszert, ha tudod hogy felelőtlenek vagytok??
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!