Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis tájékoztatás a Lindynette gyógyszerről? Kérdések lent.
Sok kérdést elolvastam már, de még sok dolog nem került elő amiket tudni szeretnék! :) Ha valaki ezt a gyógyszert szedi védekezés képpen, kérem segítsen pár dologban!
Tegnap kezdtem el szedni, hisz megjött a menstruációm.
Az első baromi égő kérdés a gyógyszer nevének kiejtése. (ne nevessetek ki...) :) Örülnék ha valaki leírná fonetikusan, mert az idegen nyelvi szavak olyanok mint kutyának a kínai.
Jah, meg olyat nem találtam, hogy valaki hízott tőle, bár még fogok kérdést elolvasni az oldalon, de viszont olyannal találkoztam már pár válaszban, h kevesebb volt az étvágya, és hogy fogyott. Lehetséges ilyen egy fogamzásgátlótól?
A hatóidejéről az orvosom is tájékoztatott, egy hónapot mondott hogy maradjunk még az óvszernél.
Valaki még tudna hozzáfűzni valamit? Esetleg valami más mellékhatás? (a vérzésről is felvilágosított az orvosom)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
(16/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!