Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hatásos a megszakításos védekezési módszer? Ahhoz, hogy terhesség alakuljon ki, vagyis bekövetkezzen a megtermékenyítés a férfi spermájának bentebb kell jutnia a női szervezetben, mint a hüvelye?
Soha nem próbáltam még és nem is szeretném kipróbálni, de tudom, hogy vannak olyan párok, akik óvszer nélkül szexelnek és az úgynevezett aktus megszakításos módszert használják védekezésképpen.
Eléggé tájékozatlan vagyok még ebben a szex témában, ezért nem értem, hogy hogyan lehet az, hogy a megszakításos védekezéssel nem lesz terhes a női fél?
Úgy tudom, hogy az előváladékben is van már sperma és miközben az aktus történik, a férfi nemiszerve ki és be mozog a hüvelyben, egészen biztos, hogy hagy ott maga után előváladékot, azaz spermát.
A kérdésem arra irányulna, hogy ahhoz, hogy terhesség alakuljon ki a nőnek a hüvelyétől bentebb kell, hogy jusson ez az előváladékot tartalmazó sperma?
#20 nézd a repülőgépek is leesnek néha mégis felszoktak ülni az emberek a gépre. Nem az van, hogy csak a totál nulla valószínűség mellet csinálunk valamit. Különben az utcára se tennénk ki a lábunkat.
És ez olyan dolog, hogy nem valószínű, hogy lehet olyat tudni, hogy valaha esett e teherbe valaki előváladéktól. De az előváladékot eleve nem sokat vizsgálták. Amúgy szó szerint ezt írja a wikipedia: However, pre-ejaculate is ineffectual at causing pregnancy.Ez erősebb, mint ahogy én fogalmaztam azzal, hogy nem valószínű, csak én inkább puhábban fogalmazok veled ellentétben, aki nagyon könnyen állít dolgokat.
Amúgy a te forrásod mi, hogy előváladéktól történhet terhesség? És mi ennek a valószínűsége?
Itt is vannak olyanok, akik így szültek, ill. olyanok is, akik így születtek.
A vérzés alatti teherbeesésnek pedig már a módszerét is leírták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!