Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha felteszek egy kérdést, a fogamzásgátló tablettával kapcsolatban, egyből jönnek, és meg akarnak téríteni, hogy ez nekem rossz?
tanulságos az erre a kérdésre adott első válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Úristen, fél órába telt végig olvasni ezt a vidám kis vitát és le vagyok döbbenve. Nem gondoltam volna hogy ennyi korlátolt és tudatlan ember van még mindig Magyarországon (vagy lehet hogy ők adnak inkább hangot a véleményüknek). Ha most teszem azt nem lenne a dologról kialakult véleményem és biztos háttértudásom, akkor totál félre lennék vezetve a tablettával kapcsolatban. Azt hinném hogy ez egy méreganyag amit gonosz fiúk és lányok tömnek magukba (a szintén gonosz orvosok javaslatára) hogy egészségüket és leendő gyermekeik életét szándékosan veszélyeztetve szabadon paráználkodhassanak. Tiszte röhej ne haragudjatok. Még szerencse hogy egészségügyi végzettségű családban nőttem fel és tisztában vagyok a dolgokkal...
Lehet lepontozgatni:)
Annyi baromságot hordtak már itt össze, hogy az tiszta vicc! Aki annyira ellene van, olyan sok hülyeséget állít, hogy megáll az eszem! Javaslom a "szemellenzőseknek", hogy elősször olvassanak utána egy-két dolognak, vagy csak simán olvassanak el egy fogamzásgátló betegtájékoztatót! Neten is fenn vannak, rá lehet keresni!
Én 4 és fél éve szedem és rohadtul nem érdekel, hogy mennyi %-ot kap után az orvos, nekem maximálisan megfelel! Előtte összevissza jött meg, és olyan fájdalmaim voltak, hogy fel sem bírtam kelni! De ezt azok a férfiak úgysem értik, akik ide írogatnak, mert egy kis náthától már meg vannak halva! Nekem 12 évesen jött meg elősször és 2 évig úgy ment nálam, hogy 2 hétig véreztem, 2 hétig nem! És még ehhez jönnek a görcsök! Nem volt valami kellemes!!! Aztán anyukám elcipelt a nődokihoz, ő felírt valamilyen hormonkészítményt, amitől aránylag beállt 28-30 naposra a ciklusom, de a vérzés mennyisége nem! 1-2 óráig bírta egy betét, szóval min. egy egész csomaggal kellett elindulnom valahová! Ez így ment egészen 21 éves koromig, amikor is elkezdtem szedni a fogamzásgátlót! Annyira jól érzem végre magam, hogy nem görcsölök napokig és nem vérzek annyit, hogy ezt csak az tudja, aki hasonló cipőben járt!
A kérdésre válaszolva: Elég sokan szűklátókörűek itt és azt hiszik, hogy még mindig egy lóadagnyi hormon van a tablettában, mint 15-20 éve! Azt elfogadom, ha valaki az óvszert vagy egyéb más dolgot választ védekezési módszerként, nem akakrom rátukmálni a tablettát, de én nem bízom egyikben sem, csakis a tablettában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!