Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért van az, hogy ha feltesze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha felteszek egy kérdést, a fogamzásgátló tablettával kapcsolatban, egyből jönnek, és meg akarnak téríteni, hogy ez nekem rossz?

Figyelt kérdés
2008. nov. 30. 13:48
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
81%

tanulságos az erre a kérdésre adott első válasz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2008. nov. 30. 19:00
 32/42 anonim ***** válasza:
46%
A menstruációt természetes és ártalmatlan módszerekkel is lehet kezelni, pl. a napi rendszerességgel végzett kebelmasszázzsal.
2008. nov. 30. 21:18
 33/42 anonim ***** válasza:
67%
Én sose szednék ilyet, te szedd nyugodtan, egészségedre! Látod, nem akarlak "megtéríteni" :)
2008. dec. 1. 14:22
 34/42 anonim ***** válasza:
72%

Úristen, fél órába telt végig olvasni ezt a vidám kis vitát és le vagyok döbbenve. Nem gondoltam volna hogy ennyi korlátolt és tudatlan ember van még mindig Magyarországon (vagy lehet hogy ők adnak inkább hangot a véleményüknek). Ha most teszem azt nem lenne a dologról kialakult véleményem és biztos háttértudásom, akkor totál félre lennék vezetve a tablettával kapcsolatban. Azt hinném hogy ez egy méreganyag amit gonosz fiúk és lányok tömnek magukba (a szintén gonosz orvosok javaslatára) hogy egészségüket és leendő gyermekeik életét szándékosan veszélyeztetve szabadon paráználkodhassanak. Tiszte röhej ne haragudjatok. Még szerencse hogy egészségügyi végzettségű családban nőttem fel és tisztában vagyok a dolgokkal...

Lehet lepontozgatni:)

2008. dec. 1. 14:42
 35/42 anonim ***** válasza:
67%

Annyi baromságot hordtak már itt össze, hogy az tiszta vicc! Aki annyira ellene van, olyan sok hülyeséget állít, hogy megáll az eszem! Javaslom a "szemellenzőseknek", hogy elősször olvassanak utána egy-két dolognak, vagy csak simán olvassanak el egy fogamzásgátló betegtájékoztatót! Neten is fenn vannak, rá lehet keresni!

Én 4 és fél éve szedem és rohadtul nem érdekel, hogy mennyi %-ot kap után az orvos, nekem maximálisan megfelel! Előtte összevissza jött meg, és olyan fájdalmaim voltak, hogy fel sem bírtam kelni! De ezt azok a férfiak úgysem értik, akik ide írogatnak, mert egy kis náthától már meg vannak halva! Nekem 12 évesen jött meg elősször és 2 évig úgy ment nálam, hogy 2 hétig véreztem, 2 hétig nem! És még ehhez jönnek a görcsök! Nem volt valami kellemes!!! Aztán anyukám elcipelt a nődokihoz, ő felírt valamilyen hormonkészítményt, amitől aránylag beállt 28-30 naposra a ciklusom, de a vérzés mennyisége nem! 1-2 óráig bírta egy betét, szóval min. egy egész csomaggal kellett elindulnom valahová! Ez így ment egészen 21 éves koromig, amikor is elkezdtem szedni a fogamzásgátlót! Annyira jól érzem végre magam, hogy nem görcsölök napokig és nem vérzek annyit, hogy ezt csak az tudja, aki hasonló cipőben járt!

A kérdésre válaszolva: Elég sokan szűklátókörűek itt és azt hiszik, hogy még mindig egy lóadagnyi hormon van a tablettában, mint 15-20 éve! Azt elfogadom, ha valaki az óvszert vagy egyéb más dolgot választ védekezési módszerként, nem akakrom rátukmálni a tablettát, de én nem bízom egyikben sem, csakis a tablettában!

2008. dec. 1. 15:16
 36/42 anonim ***** válasza:
36%
Na most akkor az hogy lehet, hogy van olyan, aki ugyanúgy egészségüggyel foglalkozó családban nőtt fel, mint az utolsó előtti válaszoló, mégis a családtagok ellenzik a tabit? Érdekes, nemde?
2008. dec. 1. 16:44
 37/42 anonim ***** válasza:
73%
Lehet hogy az illető családja egészen más okokból, meggyőződésből ellenzi a tablettát és nem a doog egészségügyi részét ragadják meg. Érdekes, nemde?
2008. dec. 1. 17:14
 38/42 anonim ***** válasza:
54%
szerintem ha nem az egészségügyi részét ragadják meg, akkor már rég rossz...
2008. dec. 1. 17:16
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
én egészségugyis vagyok, tablettaellenes, és nem térítek!!!:) Annak ellenére, hogy egy jo barátnom tobbévi tablettaszedés után második éve kinlodik a ciklusával, egy másiknak pedig nincs peteérése tabl. nélkul. A lehet a tabl. mellékhatása, hogy megjelenik-e vagy sem, individulális. Hogy valaki tart-e tole, vagy sem, az szintén. Én igen. És hogy még miért vagyok tablettaellenes? Tisztelet a kivételnek, ahogy látom, a kérdezo is azok kozé tartozik, akik tisztában vannak a tabl. mukodésével, hatásával, szedésével, mellékhatásaival, és orvosi kivizsgálás és ellenorzés mellett szedik. Rengetegszer találkozom viszont az ellenkeojével, mert a tabletta jo, kényelmes, csak bekapom és mehetek pasizni. Emelett mehet a napi cigiadag, alkohol, netán még tobb partner is, esetleg havonta beerosit az esemény utáni tabletta is (találkoztam ilyennel)...Kérem az olcsobbikat, azt amelyiket a barátnom használja, a neten olvastam,hogy az jo, ...és még sorolhatnám, és ez az ami kihoz a sodrombol. Jo a reklám, kényelmes a szedése, de ez sokszor eltereli a figyelmet. Hangsulyozom, tisztelet a kivételnek. Ok egy tartos kapcsolatban, ahol nemi betegségtol nem kell tartani és szabályszeruen szedik. 14 évesen pedig szerintem azért nem jo, mert a szervezet még fejlodoben, alakul a ciklus...De a semminél talán jobb, ha a fiatal fiuk nem akarnak gumizni. Hát ez az én véleményem. En nem beszélek le rola senkit, csak szeretném, ha a másik odalával is torodnének, akik eddig nem teszik.
2008. dec. 2. 00:41
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az utolsó hozzászólónak, a problémák döntő többségét a felelőtlenül, túl fiatalon, össze-vissza, vizsgálatok és orvosi kontroll nélkül szedett tabletták okozzák. Hangsúlyoztam már korábban hogy csak olyanok szedjék akinek ezt egészségi állapota, életmódja, körülményei megengedik. Én 22 évesen kezdtem szedni, miután megismertem az első és eddig egyetlen páromat. Elvégeztettem minden orvosi vizsgálatot amit csak lehetett, nagyon odafigyelek a szedésre, nem iszom, nem dohányzom és tökéletesen meg vagyok elégedve a tablettával. Nincsenek mellékhatásai és nagyon jó így a szexuális életünk a párommal. Mindenki alaposan gondolja át, legyen körültekintő és úgy döntsön hogy szedje-e vagy sem.
2008. dec. 2. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!