Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha felteszek egy kérdést, a fogamzásgátló tablettával kapcsolatban, egyből jönnek, és meg akarnak téríteni, hogy ez nekem rossz?
fenyegetnek, hogy bajom lesz, de konkrétumot senki nem ír.
Miért baj az, ha megbízom az orvosomban, miután kivizsgált, és mellékhatásmentes a tabletta a második hónaptól?
Óvszer... mire kibontogattuk, meg felraktuk, pedig nem voltunk kezdők..
Tabletta kényelmesebb, és azóta a szex is sokkal jobb
Ugyanezt gondolom én is, amit te. A modern tablettáknak szabályszerű használat és alapos előzetes kivizsgálás mellett nincsen egészségkárosító hatása. A nőgyógyászok nem hülyék hogy felírják a tablettát ha az veszélyes. A riogatók általában nagyon maradi emberek vagy olyanok akiknek személy szerint nem jött be a tabletta és másokat is el akarnak ijeszteni tőle.
Első válaszoló
ez egy példa.
De rendesen szedem, nem dohányzom, nincs a családban semmi májbetegség, tombózisra hajlam, stb.
Ha mégis sok nőnél utána nincs peteérés, akkor is, miért ne dönthetném én el mivel védekezünk?
Akkor elmondom én is:
gumival élvezhetetlen, körülményes - keveset tudunk együtt lenni, legalább az legyen nagyon jó
krémekben, kúpokban nem hiszek.
hüvelygyűrű valahogy nekem furcsa
injekcióról nem tudok sokat
még nem szültem, tehát spirál meg ilyenek nem működnének.
Aszpirin a térdem közt, vagy retina petting???
Naptár módszer, megszakítás... ezekről nem is beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!