Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki mondja, hogy a megszakításos védekezés nem biztonságos. Mi így védekezünk már 3 éve és nem csúszott be baba. Lehetséges, hogy azért mert mondjuk nem lehet gyerekünk? Annyi mindent olvastam ezzel kapcsolatba. N
Ha nagyon nyugtalanít akkor menj el, ne legyenek miatta álmatlan éjszakáid
De egyáltalán nem törvényszerű hogy teherbe esel így, csak van rá esély
mi 8 éve így "védekezünk" és én meg pont azt nem értem, ha valaki ésszel szexel, hogy "csúszhat" be egy baba...
Nem az utolsó pillanatban kell "kirántani"..
Én úgy vagyok vele, ha ennek ellenére becsúszna a baba, annak muszáj megszületnie. :D
Nézd, a megszakítás nem védekezés, de ennek ellenére sokan, köztük MI IS így "védekeztünk", amikor nem lett volna gond, ha becsúszik a baba.
DE amikor "védekeztünk", akkor semmi gond nem lett belőle, amikor pedig babát akartunk, szinte azonnal... ugyanez 3 évvel később a másodiknál is.
Szóval... fene tudja...
Azt szokták mondani ,hogy az előváladék tartalmazhat életképes spermiumot az előző élvezés miatt (egyes források szerint független az előző élvezésől), de ha az első menetnél jártok, akkor ELVILEG nem túl nagy a kockázata, hogy legyen az előváladékban bármi. PLUSZ nem minden pasinak van előváladéka.
Szóval ebből kiindulva... NEM HINNÉM HOGY GOND LENNE BÁRMELYIKŐTÖKKEL!!!
(Biztosat csak orvos mondhat, ha parázol, akkor nyugtasd meg magad inkább, de ne hajszold bele magad ebbe a gondolatmenetbe túlzottan!)
Ha kérdésed van, írj nyugodtan!
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!