Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hölgyek mi a vèlemènyetek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek mi a vèlemènyetek az olyan fèrfiról,aki nem akar óvszert húzni?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem az a tapasztalatom,hogy az ilyen karakterek többsège nem mondható rendesnek semmilyen tèren..Valahol ez egy teszt is.Addig nem akarnak húzni gumit,amíg csinálnak pár gyereket, aki után fizetniük kell.
2020. nov. 10. 21:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ez tök érdekes. Sosem gondoltam volna. Jó egy szakértőtől is olvasni itt gyk-n egy ilyen fontos témában.
2020. nov. 17. 10:34
 22/34 anonim ***** válasza:
20as. Más mirigyben termelődik, akkor max a húgycsőben maradt sperma lehet benne vagy valami más miatt is lehet? Komolyan kérdezem.
2020. nov. 17. 12:58
 23/34 anonim ***** válasza:
Már csak azért mert akkor a te kommented fogom linkelgetni a sok okosnak aki azt hiszi hogy az élőváladékban automatikusan van.
2020. nov. 17. 13:01
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

#22: Megy ez.

De nem a húgycsőben marad hanem kiszivároghat a prosztata által termelt nyákanyaggal.

Nem biztos, hogy van benne, de lehet benne.

Az esély természetesen megvan, ebből adódik a relatíve, a tablettás védekezéshez képest egy kicsit magasabb %.

Az emberi hülyeségről pedig inkább ne is beszéljünk, a majd kiszállok.

Amikor érzed, hogy jön, bizony egy része már simán a hüvelybe mehet.

Ezért kell jóval előbb kiszállni.

2020. nov. 17. 13:26
 25/34 anonim ***** válasza:

Orvos!

A termékenységtudatról mi a véleményed?

2020. nov. 17. 15:04
 26/34 anonim ***** válasza:
63%
Olvasva a beírásokat, büszke lehetek magamra. Szex előtt minden partnerem megkérdeztem, hogy kell e vigyáznom.Sosem volt baj, vigyáztam mindenkire. Utólag is azt gondolom, hogy jó döntés volt. Az már más kérdés, hogy gumiban nem ugyanaz az érzés,de azt gondolom most is, senkit sem lehet becsapni,arról nem is szólva, hogy így egy nőt többször is megkaphattam.Egyébként szemét dolognak tartom, ha valaki "felcsinál" egy nőt és utólag nem ismeri el, hogy övé a gyermek.
2020. nov. 17. 17:33
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a kapcsolat elején ha hisztizne a gumi miatt, akkor mehet is. Kb. fél év alatt eldől, hogy mennyire komoly, akkor beszélhetünk a továbbiakról. Engem 2 éves kapcsolatban kezdett el érdekelni, hogy milyen lehet gumi nélkül (nő vagyok), így elsajátítottam a termékenység tudatot, és egyre bátrabbak lettünk. A ciklus közepéig használunk óvszert, de a bizonyított ovulációm után megszakítással szeretkezünk, és ez így nagyon jó nekünk.

Párom sosem hozta fel korábban azt, hogy szeretné gumi nélkül, sőt, ha rákérdeztem, akkor mindig megnyugtatott, hogy nincs baja a gumival. Eleinte nem bízott a termékenység tudatban, kellett jó fél év legalább, de inkább 1 is, hogy bátrak legyünk. :)

2020. nov. 17. 22:09
 28/34 A kérdező kommentje:
A hüvelyváladèk figyelèse sokat elárul,csak a baj,hogy pszihiès okok miatt is bekövetkezhet peteèrès.
2020. nov. 17. 22:12
 29/34 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, nem, egyáltalán nincsen spontán peteérés.

Ha figyeled a nyákot, és az ébredési hődet, akkor egészséges hormonrendszer esetén egyértelműen leolvasható, ha megtörtént az ovuláció.

Olyan persze van, hogy próbálkozik a test, és termékeny nyák van, majd nem emelkedik meg a hő, éa 4 nap múlva újra termékeny a nyák, és csak a 2. után emelkedik meg a hő. De spontán peteérés nincsen!

2020. nov. 17. 22:18
 30/34 anonim ***** válasza:
78%

Idős férfi vagyok. Borozgatások és egyéb beszélgetések közben gyakran szóba jött a gumi használata. Nem statisztikai felmérés alapján írom, de sok férfi véleményét adom közre:

- van férfi (én is), akinek nem gond a gumi, a kéjérzés ugyanaz, a nő is elfogadja,

- van nő, akinél a gumi kellemetlen, ezért tablettát szed,

- van férfi, akinek a gumi problémát okoz (az okokat előttem már említették), emiatt csak kényszerből használja, de ez a kapcsolat egyhamar megszűnik, hiszen hosszú távon valamelyiknek nem felel meg,

- van nő, aki nem akar tablettát szedni. Mindegy, milyen okból. Ezt a férfinek tudomásul kell vennie.

- egyéb változatok is lehetnek.

Nézetem szerint: ha a két fél egyike önként nem változtat (legtöbbször okkal nem akar) a védekezés módján, akkor váljanak szét az útjaik. Biztosan találnak idővel nekik megfelelő párt.

2020. nov. 29. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!