Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek mi a vèlemènyetek az olyan fèrfiról,aki nem akar óvszert húzni?
#22: Megy ez.
De nem a húgycsőben marad hanem kiszivároghat a prosztata által termelt nyákanyaggal.
Nem biztos, hogy van benne, de lehet benne.
Az esély természetesen megvan, ebből adódik a relatíve, a tablettás védekezéshez képest egy kicsit magasabb %.
Az emberi hülyeségről pedig inkább ne is beszéljünk, a majd kiszállok.
Amikor érzed, hogy jön, bizony egy része már simán a hüvelybe mehet.
Ezért kell jóval előbb kiszállni.
Orvos!
A termékenységtudatról mi a véleményed?
Igen, a kapcsolat elején ha hisztizne a gumi miatt, akkor mehet is. Kb. fél év alatt eldől, hogy mennyire komoly, akkor beszélhetünk a továbbiakról. Engem 2 éves kapcsolatban kezdett el érdekelni, hogy milyen lehet gumi nélkül (nő vagyok), így elsajátítottam a termékenység tudatot, és egyre bátrabbak lettünk. A ciklus közepéig használunk óvszert, de a bizonyított ovulációm után megszakítással szeretkezünk, és ez így nagyon jó nekünk.
Párom sosem hozta fel korábban azt, hogy szeretné gumi nélkül, sőt, ha rákérdeztem, akkor mindig megnyugtatott, hogy nincs baja a gumival. Eleinte nem bízott a termékenység tudatban, kellett jó fél év legalább, de inkább 1 is, hogy bátrak legyünk. :)
Kérdező, nem, egyáltalán nincsen spontán peteérés.
Ha figyeled a nyákot, és az ébredési hődet, akkor egészséges hormonrendszer esetén egyértelműen leolvasható, ha megtörtént az ovuláció.
Olyan persze van, hogy próbálkozik a test, és termékeny nyák van, majd nem emelkedik meg a hő, éa 4 nap múlva újra termékeny a nyák, és csak a 2. után emelkedik meg a hő. De spontán peteérés nincsen!
Idős férfi vagyok. Borozgatások és egyéb beszélgetések közben gyakran szóba jött a gumi használata. Nem statisztikai felmérés alapján írom, de sok férfi véleményét adom közre:
- van férfi (én is), akinek nem gond a gumi, a kéjérzés ugyanaz, a nő is elfogadja,
- van nő, akinél a gumi kellemetlen, ezért tablettát szed,
- van férfi, akinek a gumi problémát okoz (az okokat előttem már említették), emiatt csak kényszerből használja, de ez a kapcsolat egyhamar megszűnik, hiszen hosszú távon valamelyiknek nem felel meg,
- van nő, aki nem akar tablettát szedni. Mindegy, milyen okból. Ezt a férfinek tudomásul kell vennie.
- egyéb változatok is lehetnek.
Nézetem szerint: ha a két fél egyike önként nem változtat (legtöbbször okkal nem akar) a védekezés módján, akkor váljanak szét az útjaik. Biztosan találnak idővel nekik megfelelő párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!