Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek mi a vèlemènyetek az olyan fèrfiról,aki nem akar óvszert húzni?
Instant kuka.
Durván hangzik, de én nem könyörgök senkinek a gumiért.
Úgy gondolom, hogy egy normális pasi nem kényszerítené a barátnőjét úgy fogamzásgátló gyógyszerre, hogy tudja, hogy a másik fél nem szeretné. És a nem szeretné itt bármit jelenthet, elvégre van ezerszámra mellékhatása... de már maga a tudat is borzalmas (legalábbis számomra), hogy van egy jól működő test, amit szándékosan rosszra fordítunk, felborítjuk a természet adta rendszert.
Ha a pasi nem akar gumit húzni, és a nő se akar hormonális fogamzásgátlásba részt venni, akkor érdemes végigvenni a lehetőségeket, hogy még mik lehetnek. De szerintem a nagyrészük még maceránsabb, mint a gumi.
Az időben kihúzós meg naptár módszert ha egy pasi feldobná mint lehetőség, én ott helyben passzolnám az illetőt. Több észt és felelősségtudatot várok egy kapcsolatba.
Ha valaki mindennek ellenére kényszeríti, kvázi zsarolja a barátnőjét, hogy az gyógyszert szedjen, ott nem igazi a szeretet és szerelem.
Na meg persze kérdés, mit várunk el hosszú távon olyan férfitól aki egy vékony kis latexet nem bír magára ölteni.
(hamarosan jönni fognak a huszárok, hogy NADEAGUMIRONTJAAZÉLMÉNYT és, hogy AZÉLMÉNYÉRTSZEXELÜNKÍGYNINCSÉLMÉNY, de én őket már nem tudom figyelemre méltatni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!