Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hölgyek mi a vèlemènyetek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek mi a vèlemènyetek az olyan fèrfiról,aki nem akar óvszert húzni?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem az a tapasztalatom,hogy az ilyen karakterek többsège nem mondható rendesnek semmilyen tèren..Valahol ez egy teszt is.Addig nem akarnak húzni gumit,amíg csinálnak pár gyereket, aki után fizetniük kell.
2020. nov. 10. 21:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
77%

10

Abban biztos lehetsz. Ha terhes leszel elküld abortuszra, ha megszúlöd eltűnik.

2020. nov. 10. 22:26
 12/34 anonim ***** válasza:
4%
Szedjetek tabit nagyon egyszerű. De amúgy a neten hogy keménykednek már xd. Valóságban meg az uruk parancsolgat nekik.
2020. nov. 10. 22:30
 13/34 anonim ***** válasza:
12%

Ennyi szerencsétlent egyrakásra, meg is érdemlitek a sorsotokat... :D

Én allergiás vagyok arra amivel síkosítják,és nem vagyok önző szemétláda!

Sőt, szerencsére a párom nem ilyen beképzelt nyomoronc mint itt egyesek, nálunk a kapcsolat a bizalmon alapszik ahogy a szex is.

Kiveszem időben, becsülettel, percekkel az ejakuláció előtt.

12 éve védekezünk így, és soha semmilyen problémánk nem volt. Most lesz baba, gyakorlatoáilag elsőre sikerült, nagy aaz öröm.

Szóval...

2020. nov. 10. 22:33
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Volt aki nem akarta a gumit, de akkor sem hagyott volna el ha az első szexből gyerek lesz. Azóta már van (tervezett) gyerekünk. És olyan is volt akinek alig tudtam kivenni a gumit a kezéből hogy nem kell, mert gyógyszert szedek. Benne viszont egy percig sem bíztam hogy nem lép le teljesen váratlanul - így is lett. Nálam ez semmit sem jelent.
2020. nov. 11. 00:46
 15/34 anonim ***** válasza:
91%

13 a kérdező és nyilván mindenki más is azokra gondol akik azért nem húznak gumit mert jajj szorit, jajj lekonyul benne, jajj kényelmetlen old meg te.

Ha egészség ügyi okokból nem tudsz hordani az egy másdolog, elmondod a párodnak és megbeszélitek, nem csak oda vágod hogy hát én biztos nem fogom fölhúzni mint egy paraszt.

Egyébként ha egy tartós kapcsolatról van szó akkor meg lehet beszélni a dolgot azt nyilván nem hagyod egyből mert utalt rá hogy jó lenne gumi nélkük, de azok akik már egy 3 hónapos kapcsolat elején közlik hogy hát ő nem fogja felhúzni a gumit az igenis menjen a süllyesztőbe. Mert egyrészt ha mindenki mással is igy csinálja akkor lehetséges hogy hordoz vmit, másrészt azért mert valakivel bevált korábban nem biztos hogy az azt követővel is befog. Jön egy felborult hormonháztartású nő aki pont rosszkor ovulál és puff egy gyerek, vagy csak simán becsúszik mert bénázott vmit a srác. A fiúknak ilyenkor könnyű nem az ő testükről van szó, ha nem akarnak foglalkozni vele akkor szimplán csak ott hagyják a csajt, de ugyan ezt a másik fél nem tudja megtenni. Szóval egy friss kapcsolatban (ha csak nincs egészségügyi probléma) igenis húzza fel mindenki hiszti nélkül a gumit és ne győzködje addig a csajt amig bűntudatból bele megy nélküle, mert nem amikor három órán át győzködöd az nem azt jelenti hogy önszántából ment bele. Egy hosszútávú kapcsolatban viszont mások a szabályok leültök megbeszélitek és ennyi.

2020. nov. 11. 09:22
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy ez határozza meg egy ember személyiségét, és egyből rá lehet mondani, hogy más téren is felelőtlen, megbízhatatlan. Én nem gondolnék többet annál, mint hogy nem illünk össze, így el sem fogunk jutni a szexig.

Természetesen ha fizikai problémája van a gumitól, pl. allergiás vagy lekókad benne, akkor türelmes lennék és segítenék, ahol tudok. Lehet keresni más anyagút és gyakorolni.

2020. nov. 11. 12:17
 17/34 anonim ***** válasza:
80%

Hátha férfi hiszti, akkor nem szexelnénk és el se kezdődne a kapcsolat. Az elején szerintem alap a gumi, védjük egymást. (Ha latex allergiás akkor vennénk Skyn-t., ha nem megy nemi gumiban, akkor gyakorolnánk.)

Komoly kapcsolatban meg lehet beszélni, hogy STD szűrés után, hogy ki mit szeretne és ha van megegyezés, akkor minden meg van oldva, ha nincs, akkor nem illünk össze.

Direkt nem kompromisszumot írtam, mivel egy nem szült nő esetében a kompromisszum nem valódi lehetőség, férfi közli, hogy csak gumit nem, a nő, hogy csak tabit ne, és akkor választhat, hogy más hormonos megoldás vagy spirál (nem biztos, hogy gyerek előtt ezt bevállalnám). (Most tekintsünk el ezektől: naptármódszer, kihúzom, Caya, Pharmatex, persze van termékenységtudat, meg kombináltak, de sok pasinak a caya meg a femcup se jó, meg idő ezeket elsajátítani.)

Szóval, ha egy nőnek ez nem baj, akkor nincs gáz, de ha nem akarja ezzel megváltoztatni a teste működését, akkor vagy ezt fogadja el a férfi, vagy azt, hogy nem illenek össze. Rákényszeríteni nem lehet a nőre, hogy beleszóljon a teste működésébe és a férfire se, hogy sokáig óvszerrel szexeljen, ha nem szeretne. (Mondom ezt óvszerpártiként!)

2020. nov. 12. 20:04
 18/34 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólóval egyet èrtek.Az elejèn mindenkèppen gumi,utána ha meggyőződik a nő,hogy èrdemes-e máshogy is(hogy fejlődik a kapcsolat),akkor szóba jöhet egyèb módszer is.Az első randi után nem szoktak rohanni spirált felrakatni,meg elköttetni.Mi gumi nèlkül szoktunk,de sajnos 2x kapott tőlem a párom gombás fertőzèst a makkjára,ezèrt egyenlőre gumit használunk orálnál is.
2020. nov. 13. 17:22
 19/34 anonim ***** válasza:
76%
13as akkor jó nagy szerencsétek volt, ugyanis az előváladékban is vannak nagyon is életképes spermiumok
2020. nov. 16. 22:22
 20/34 anonim ***** válasza:
81%

19-es:

Orvosin végeztem, ez nem teljesen szerencse.

Kicsit kijavítalak: lehetnek benne...

Másrészről pedig 0.3% különbség van az igazi kiszállásos és a tablettás védekezés között, ám még is hatalmas a különbség.

Tudod mi az?

A szabad választás lehetősége.

Lehetőséged van megtartani, vagy elvetetni, míg a tablettásnál nem nagyon ajánlott a választás lehetősége. (az az jobb ha elveteted)

Az első házasságomban 2x is teherbe esett az exem tabletta mellett, szinte 0-ra csökkent a szexuális vágya.

Ha valaki tanulja a tabletták összetételét, hogy lehet védeni, hülyeségekkel érvelni mellette, számomra két alternatíva létezett: gumi vagy kiszállásos.

Hozzá kell tennem, hogy az amit a többsége művel, hogy "jaj elmegyek kihúzom" az nem védekezés.

A kiszállásos védekezés jóval az ejakuláció előtt történik, a levezetés pedig kézi vagy orál.

És ha valaki még biztosabbra megy akkor számol, és igyekszik elkerülni az LH csúcsot.

2020. nov. 17. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!