Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Veszélyes és kockázatos volt?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszélyes és kockázatos volt? Vagy nem lesz tőle bajom? (lent)

Figyelt kérdés
a barátommal együtt voltunk és gumival szexeltünk, de pettingnél felizgatott gumi nélkül. volt mikor be is dugta nélküle. de nem volt előváladék.meg semmi.azt mondta érezné és bízhatok benne. szerintetek ez nem lehet olyan veszélyes?
2010. aug. 7. 01:21
 1/7 anonim ***** válasza:
az előváladékot nem érzi amúgy... lehet hogy volt, lehet hogy nem.
2010. aug. 7. 01:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel,vagy volt,vagy nem,de ha volt azt nem érezte valószínűleg. Vagy terhes leszel,vagy nem. Nem nagy az esélye,de előfordulhat. Ne csináljátok ezt sűrűn. Pár gyerek már született így.
2010. aug. 7. 01:25
 3/7 A kérdező kommentje:
4x fordulhatott elő így. de az is kb 5 percig.tudom hogy vigyáz rám meg minden. csak jobb figyelni mindenre.
2010. aug. 7. 01:28
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
5 percig?! :D Válaszolva a kérdésedre:bajod nem lehet,max terhes leszel. Csináljátok csak így tovább,ha gyereket szeretnétek.
2010. aug. 7. 01:30
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
mi állandóan így csináljuk annak ellenére hogy tudunk a kockázatokról, és persze nem szeretnénk gyereket se. de ki tud ellenálni?:D elklezdjük gumi nélkül és amikor menne el akkor húzzuk rá. egyébként így nagyon kicsi az esélye hogy teherbe esel, főleg ha még a peteérésed időpontját is figyeled.
2010. aug. 7. 01:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne fessetek mar az ordogot a falra! Attol, hogy valaki par percig dolgozott a baratnojen gumi nelkul, meg nem valoszinu, hogy terhes lett a csaj.

A mai kornyezeti hatasokat tekintve 99,99999.... %, hogy nincs gyerek, egy esetet kiveve, ha olyan csaj a kerdezo, hogy "raneznek es teherbe esik", de ez nagyon ritka manapsag.

2010. aug. 7. 02:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Nos én azt mondom,h ne kockáztass.Gyomorideggel várni,h megjön-e,azért nem a legjobb.az előváladék pedig már jelentkezik,amikor felizgul a pasi.Ha orálisan dolgozol rajta,akkor még az ízét is érezheted az örömkönnyeknek.Én anno ilyen játékkal babásodtam meg.

persze nem valószínű,h babás vagy,de azért ez nem jó játék.Van,akinek nem lesz baja a 100. ilyen játék után sem,van akinek meg igen.Legközelebb húzzatok gumit.Mert nem a pasinak kell abortuszra menni,vagy megszülni egy gyereket,hanem neked.Mindenki vigyázzon magára,ha nem akar azonnal gumit húzni,akkor inkább te szorongasd azt a térdeid között.Persze a tiltott gyümölcs értem én,de akkor sem.

2010. aug. 7. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!