Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mennyire veszélyes kobolddal...

Mennyire veszélyes kobolddal összefutni? Túl kockázatos?

Figyelt kérdés
szerettem volna meglátogatni egyet mert még sosem láttam közelről de mikor felhoztam az ötletet mindenki nagyon nagyon rossz ötletnek tartotta, hogy ők minden szívfájdalom nélkül megölik az embereket....én NEM az aranyát szeretném elvenni így nem lenne oka bántani nem?
2009. aug. 27. 00:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem 1 kobold srác hozott éjszaka 1 pohár vizet, mondta h igyak mert durva álmom volt:D
2009. aug. 27. 00:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Elég barátságtalanok a koboldok, de kövesd őket a szivárvány felé, akkor kaphatsz aranyat.
2009. aug. 27. 00:28
 3/13 A kérdező kommentje:
nem hinném hogy adnának valakinek is belőle de megpróbálom
2009. aug. 27. 00:43
 4/13 anonim ***** válasza:
túl kockázatosssz!!túlkockáztossznee
2009. aug. 27. 08:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan vészes. A koboldok szerencsére egészen kicsik, így veszély esetén egy méretes légycsapóval meg tudod oldani a problémát.
2009. aug. 27. 08:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Rátaposol és kicsit ugrálsz rajta, akkor nem lesz komolyabb baj. De ahogy elmégy köpd le!
2009. aug. 27. 13:46
 7/13 anonim ***** válasza:

nekem van és rabigában tart! ne találkozz velük!!! most is csak sutyiban tudok írni! áá jön..

béke nekte .rwégnk vkeg

2009. aug. 27. 20:05
 8/13 anonim ***** válasza:

hát mogorvák meg ilyesmi:D

menj el az Abszol úti Gringotts-ba, ott találkozhatsz velük :D

2009. aug. 28. 18:19
 9/13 A kérdező kommentje:

képzeljétek ezt írták nekem priviben : "Koboldok nem léteznek .... Vagy ha szerinted igen akkor menny el

orvoshoz.." ez is olyan nagy beszólás volt valakitől ami egetrengető okosság volt

2009. aug. 28. 19:49
 10/13 anonim válasza:

Koboldok nem leteznek :D

Ha igen akkor hogy lehet oda menni hozzuk.

Az is 1 jo ok ahogyan megtudom olni magam ;D XD

2009. aug. 30. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!