Miért van az hogy Budapesten nem lehet összefutni csak úgy hírességekkel? Mindig taxival járnak?
Kokót láttam egyszer évekkel ezelőtt a Ferenciek terénél egy hölggyel. Varnus Xavérral az operaház felé menet találkoztam. Ő volt a meglepetés díszvendég, de engem nem tudott meglepni, mivel késve mentem, ahogy bizonyos értelemben ő is, mivel csak a darab végén volt jelenése. Egyszerűen a főúton ment...
A Váci úton egyszer láttam Annácskát vagy valami hasonlót. Nem tudom ezeket a buta, szőke libákat megkülönböztetni. Valamelyik ostobán viselkedő, önjelölt exhibicionista szexbálvány volt kutyával és kamerásokkal.
Ebből azt a következtetést tudnám levonni, hogy a Váci út környékén sétálnak, vagy a munkahelyükön tartózkodnak. :)
Mindegyikükkel meleg évszakban és jó időjárási körülmények között "találkoztam". :) Kokó például talán fagyizott, de már nem emlékszem. A többiek csak úgy mentek. Illetve a nő az meglehetősen élvezte, hogy mindenki megbámulja. Varnus úr inkább meglepettnek látszott, hogy találkozik valakivel, de én jobban meg voltam lepve, mikor felismertem, hogy egy "tévéember" az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!