Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elfelejtettem. Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtettem. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, 2 éve komoly kapcsolatban élek, 4 hónapja kezdtem el a Yasminelle fogamzásgátló szedését. Sose volt olyan, hogy elfelejtettem volna a fogamzásgátló szedését, most azonban 1 hét alatt 2 filmtablettát felejtettem el bevenni, de másnap bevettem a kövezkezővel eggyütt. Lehet ebből valami komoly problémám? Lehetek terhes? Kérlek segítsetek!
2010. aug. 6. 21:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
b@szni nem felejtesz el... ez azert erdekes
2010. aug. 6. 22:01
 2/12 nielindi ***** válasza:

"de másnap bevettem a kövezkezővel eggyütt" egy idöben 2-t??

ha elfelejted bevenni, akkor 12 orán belül beveheted. késöbb már ne vedd be együtt a kettöt!!

2010. aug. 6. 22:01
 3/12 A kérdező kommentje:
A gyógyszer tájékoztatóba az volt írva, hogy belehet venni egyszerre. De az nem, hogy hányszor.
2010. aug. 6. 22:07
 4/12 anonim válasza:
Hát először is meg kell nézni a betegtájékoztatót és az attól függ mit ír. Ha úgy cselekszel semmi gond nem lehet.De mindenképp védekezzetek óvszerrel ha pedig még mindig félelmeid vannak fordulj orvoshoz!
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha elfelejtetted, akkor egyszerűen hagyd ki, de ne vegyél be kettőt!

Elvileg ilyenkor már kialakul egy alap védettség, de azért ez nem mindenkinél egyforma és mivel Te 2x is elfelejtetted, így megvan az esély rá. Legalább addig használhattatok volna gumit, hiszen tudtad, hogy elfelejtetted bevenni..

6/12 A kérdező kommentje:
Védekeztünk addig!
2010. aug. 6. 22:09
 7/12 anonim ***** válasza:
akkor mi itt a kerdes???
2010. aug. 6. 22:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Hogy lehet-e valami bajom tőle, hogy elfelejtettem.
2010. aug. 6. 22:18
 9/12 anonim ***** válasza:
tejóég...akkor lenne baj ha nem védekeztetek volna..de máskor ne vegyél be egyszerre kettőt.ha elfelejted akkor másnap vedd be azt, és este az aznapit
2010. aug. 6. 23:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm,így már megnyugodtam:)
2010. aug. 6. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!