Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Kérlek normáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Kérlek normális válaszokat. Nagyon félek.

Figyelt kérdés
A barátommal pettingeltünk, egyszer július 10.-én, tegnap, és ma. Olyan mintha nagyobb lenne a hasam, pedig fogytam... És nem bírom behúzni, fáj a hátam,mondjuk csak most este ilyen, lehet csak sokat ettem? És elaludtam a hátam, mert reggel úgy keltem hogy fáj. Nem élvezett belém, lehet ment egy kicsi "oda". Bár nem hiszem. Ugye, nem vagyok terhes?
2010. aug. 5. 23:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 23:36

normális választ kértem. ;)

többieknek köszi hogy válaszoltak... csak jólenne ha megnyugtatnátok..:S

2010. aug. 5. 23:41
 12/23 A kérdező kommentje:
még válaszokat..
2010. aug. 5. 23:47
 13/23 anonim ***** válasza:
most őszintén. ott ülsz a gép elött és minden bajodvan, ahelyett, hogy vettél volna egy tesztet már napok óta. sőt ezzel nem oldasz meg semmit. mi gép mögül nem látunk beléd, hogy van-e embrió benned vagy nincs. megvan az esély a terhességre, szóval holnap vegyél egy tesztet és csináld meg.
2010. aug. 5. 23:55
 14/23 A kérdező kommentje:
De terhesség csak akkor lehet ha belém élvez, nem? Már tiszta stressz vagyok ez miatt...
2010. aug. 5. 23:57
 15/23 nikee165 ***** válasza:

ha nem nyelted le vagy vagy biztos vagy abban hogy nem juthatott beléd akkor szerintem nincs mitől félned...

de ha ez sem elég akkor tényleg vegyél egy tesztet!!

2010. aug. 5. 23:59
 16/23 anonim ***** válasza:
az előváladéktól is lehetsz terhes. kismillió kérdés van fenn a megszakításos módszerről és a legtöbbnél el is van magyarázva. szóval keress rá egy ilyen kérdésre és olvasd el mi az a megszakításos módszer, és holnap már tényleg vegyél egy ki*aszott tesztet, mert kezdessz kicsit idegesítő lenni. nem hiába találták ki azt a szerencsétlen óvszert vagy a fogamzásgátlót meg a hasonlókat.
2010. aug. 6. 00:00
 17/23 A kérdező kommentje:
amugy szűz vagyok még...
2010. aug. 6. 00:03
 18/23 anonim ***** válasza:
akkor mi a francért parázol?
2010. aug. 6. 00:14
 19/23 BlacktigerXXX ***** válasza:
azért ez kimeríti a petting fogalmát. :)
2010. aug. 6. 00:28
 20/23 anonim válasza:

Gyerekek.. Félreértés ne essék..

Hallottam már olyat h egy nő, egy másik nőtől lett terhes..És meg is tartotta a gyerkőcöt..És még gyerektartást is fizet.. :D Na..? hogy hogyan..?

3asba csinálták 2 nőci 1 hapsi.. Az (apuka)csaj xD kiverte a faszinak... aztán folytatta a másik csajnál.. a kezén maradt cuccossal meg szépen teherbe ejtette a csajt..

Igen lehet pettingtől teherbe esni.. XD

2010. aug. 6. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!