Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok ha a pasitokat perverzión kapnátok?
ÖÖÖöö... Nagyon elgondolkoznék a folytatáson. Nekem nem kell perverz pasi.
De mégis mit csinál a tamponokkal? Feldugdossa... ÁÁáááá. Ez már indok a válásra is, nemhogy a szakításra!
Ha te vagy a csaj,akkor menekülj,de kérj segítséget a számára....én tuti félnék tőle...
De ha te vagy a pasi,aki ezt csinálja- mert ez nem derül ki a kérdésből akkor beteg vagy de nagyon,kezeltetned kéne magad!
BESZÁÁLNNÉK:D:D
ha eggyütt vagyok valakivel akkor olyannak szeretem amilyen :)))) mindeki perverz egy picit:/:)))
örülnék neki, hogy végre kiderült, nem csak én vagyok perverz, hanem ő is... sajnos engem állandóan szekál a perverzióim miatt és neki nincs semmi sem, tényleg, semmi.... legalább egy pici lábfétis lenne vagy valami, de teljesen totálisan normális...és hülyének néz, amiért én az extrémebb dolgokra izgulok (pl szadomazó)
21/L
Olyat lebasznék neki hogy azt is elfelejtené hogy mennyi 1x1.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!