Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha "elgurult" a tabim?
Belara fog.gátlót szedek! Van egy kis problémám, a 10.szem gyógyszerem hát hogy is mondjam "elgurult" :D
Próbáltam utána megkeresni, de nem találtam.Ezért bevettem a köv.szemet.
Jól tettem vagy sem?A tájékoztatóból nem jöttem rá, hogy mit kellene tennem.Így aztán 1szemmel kevesebb bogyó van a hónapra.Az utolsó szemet a köv. levélből vegyem ki vagy hagyjam, hogy kimaradjon? Valaki járt már igy?Köszi a segítséget!
Esetleg még valaki??? Ezek elég különböző dolgok voltak :(
Akkor a maival mit csináljak? Vegyem be (ammi a holnapi lenne) vagy hagyjam ki?
szia!
én lindynette 20at szedek,ez a legalacsonyabb hormontartalmú, és nincs semmi ha nem szedsz be egyet.én is ki szoktam hagyni (többször is előfordult már hogy elfelejtettem) és a levél végén sem szabad bevenni! bár ez függ attól, hogy hány napos a gyógyszer (az enyém 21nap+7nap szünetes) ha a tied is ilyen, akkor ne vedd be a kimaradt gyógyszert, hanem tedd félre, legyen mindig nálad, vésztartalék,stb. Ha már több mint egy hónapja szeded, biztos h védett maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!