Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy is van ez? Escapelle 72...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez? Escapelle 72 órás tabim van, és azt hallottam, hogyha bevettem,3 hónapig szabad védekezés nélkül csinálni. Elég nagy hülyeségnek tartom, mivel hát ugye 72 ÓRA.

Figyelt kérdés
és olyasmit is hallottam hogy egy évben csak kétszer szabad ilyen tablettát használni.Légyszives írjatok véleményt:D
2010. okt. 2. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Amit hallottál,annak a fele hülyeség. Tényleg egy évben max. kétszer ajánlják,de leginkább soha!Védekezni pedig MINDIG kell,ez sem véd 3 hónapig semmitől.Ez annyit csinál,hogy leválasztja a méh nyálkahártyáját,így ha esetleg történt megtermékenyítés,akkor nem tud beágyazódni.72 órán belül be kell venni,különben nem ér semmit.
2010. okt. 2. 13:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Oltári nagy baromság ez a 3 hónap!A 72 óra sem arra vonatkozik,hogy meddig véd,hanem,hogy az elmulasztott védekezés után mennyivel lehet még bevenni,ahhoz,hogy ne legyen baj!Hatalmas adag hormont tartalmaz,rendesen odab*sz a szervezetednek,nem ajánlatos ilyesmit többször használni. Védekezni pedig mindig kell!
2010. okt. 2. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Bizony, hogy hülyeség. Ne hidd el a 3 hónapot.

Amúgy ezt férfi egyed mondta neked?

2010. okt. 3. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!