Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap bevettem tabim,1-2 perccel késöbb már hánytam is. Nagy baj van?
Szia!
Minden tabi tájékoztatójában benne van, hogy hogy kell pótolni a kihagyott szemet. Nem tudom, mit szedsz, én Tri-Regolt és nekem úgy kell ilyenkor, hogy a kihagyott szemet is beveszem, akkor is ha aznap így kettőt kell bevennem.
Mondjuk annyi, hogy Te kihánytad, úgyhogy nincs mit bevenni. Szedd még be a maradékot rendesen (ne pótolj) és amíg el nem kezded a következő levelet, védekezzetek másképp is (ne megszakítással, az nem védekezés)!
Szerintem így nem lehet semmi baj, de azért a tájékoztatót olvasd el (ha már nincs meg, a neten is megtalálod).
Szerintem vagy ne vegyél be ma több tabit, hanem holnap meg holnapután rendes időben a maradékot, és aztán ugyanakkor lesz a szünet, mint eddig.
Vagy vegyél be még egyet ma, és holnap az utolsót, így egy nappal rövidebb lesz a ciklus. De akkor is csak 7 napos szünetet hagyj. Így egy nappal előrébb csúszik a tabiszedés.
Ha volt szex, akkor én inkább a másodikat javaslom.
Gumit pedig mindenképpen használjatok.
Tájékoztató vagy orvos!
GYORSAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!