Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszert bárkinek kiadják boltban igaz?
Úgyis kiadják. Ez nincs korlimithez kötve.
De egyébként a "fizesse ki az abortuszt" dolog ütne :D :D
Én is a fenn említett 5 betűs helyen dolgozom. Először is tisztázzuk, nem vagyok panelpatkány, tudom mi az hogy védekezés, és ne hogy már az ember elviselje azt is mosolyogva, mikor már a személyiségjogait sértik(pl. any.zás, pofoszkodás és dobálózás, csak hogy a legjobbakat említsem)Fizetés ide vagy oda, iylenkor szívem szerint felpofoznám az illető vevőt, de ehelyett megkérem, hogy legyen szíves távozni magától, vagy a biztonságiőr vezeti ki. Vezettek már el tőlem embert, mert minden ok nálkül képen törölt a vevő. Ha valaki még is akadékoskodna, h biztos volt ok ,csak közlöm, h legalább 6 szemtanú volt, plusz az egyik főnököm, a biztonságiőrről nem is beszélve, aki látta, hogy nem csináltam semmit, csak mosolyogtam, pedig már egy perce a felmenőimet szidta olyanért, amit nem én csináltam. És ilyenek után az embernek már élni sincs kedve, de valamiből muszáj élni, én is ezért csinálom. Ha dacból felmondok, a számláim nem lesznek kifizetve. Az itt írók el se bírják képzelni, hogy mennyi atrocitás éri a kasszásokat.
A kérdéshez kapcsolódóan pedig, igen is kiadják az óvszert és a síkosítót is kiskorúnak és hidd el, engem aztán nem izgat, hogy hány éves veszi meg, legalább védekezik. Csak akkor kérnek személyit, ha valami masszázsolajjal, gyűrűvel, illetve egyéb más dologgal össze van csomagolva, bár ennek se látom értelmét. Ha egyszer nálam vásárolsz, tuti megkapod és még csak izgatni sem fog a korod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!