Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszert bárkinek kiadják boltban igaz?
Amikor felfedeztük ezeket a dolgokat, hogy gumi, nők, szex meg ilyesmi akkor haverommal eladtunk kvadrágán egy csomo kis környékbeli kissrácnak kotont azzal a címmel, hogy ezt a lufit ledobhatod a negyedikről, nem durran ki. Dobálták is szorgalmasan, ebből lett a bukta:D
A kérdésedre válaszolva szerintem mindenkinek kiadják, hiszen az a célja, hogy védekezz, ezt már általános óta próbálják az emberbe nevelni, és ők is tudják (már a törvényalkotók), hogy attól még, hogy a boltban nem kapsz gumit ha akarsz (és tudsz) szexelsz.
A tesco pedig egy külön szám.Az eladók is bal.faszok, és lehet, hogy néhány alulképzett buta városi panelpar@szt nem tudja amit meg kéne tanulni, mint eladónak. Én egyszer elkértem a tescoba a panaszkönyvet, mert minden előzetes nélkül ki kelett üríteni a táskánkat a pénztárosnak. Hogy miért kértem el a panaszkönyvet?EZÉRT:
-NEM vagyok köteles se neki, se a biztonsági őrnek kiüríteni a táskám, és nem is turkálhat benne (persze kiürítettem mert hiányzott a fenének, hogy rendőrt hívjanak.)
-Nem viselkedtünk ugy hogy ezt megérdemelnénk, és csak azért mert nem voltunk neki szimpatikusak nem lehet leégetni másokat.
-Az a pénztárosnő, aki ezt kérte nem is végezte megfelelően a munkáját, amilyen lassu volt megért volna egy külön fejezetet a panaszkönyvbe. Pont ezért nem kéne még ilyennel az időt huznia.
A nevét is beleírtam (láttam a kitűzőn), remélem kirúgták. De ez már egy másik történet:D
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!