Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad óvszerbe vizet tölteni ellenőrzés képpen?
Figyelt kérdés
Szép napokat. Az lenne a kérdésem, hogy szabad-e gumi óvszerbe vizet tölteni, ugye mielött felveszik, hogy ellenőrizzék, nem lyukas-e?
Egyik ismerősömnek ezen "vitáztunk", hogy szabad-e?
Illetve ha nem, akkor hogyan lehet ellenőrizni?
2020. júl. 20. 13:02
1/17 anonim válasza:
Igen, sőt ezt szinte kötelező aktus előtt megtenni! A legjobb az ételfestékes víz és egy fehér törölköző felett kell csinálni. Utána én még UV lámpával át szoktam bogarászni a helyszínt. Ez a manőver nem is kerül csak egy 25 percbe aktus előtt. Aki ezt nem várja ki az nem is igazán szeret!!!! 😂
2/17 anonim válasza:
Ui: Az asszony mindig mondja is nekem, hogy többet pucsítok az UV lámpával, mint ő előttem. :(
3/17 A kérdező kommentje:
Kedves #1 tudod, nem születik az ember úgy, hogy tud mindent. De én kérek elnézést, mert mertem összezavarodni, mert hallottam már mind a 2-t, ezért megkérdezem.
2020. júl. 20. 13:12
4/17 A kérdező kommentje:
Bár te biztos az újjászületett Jézus vagy, maga a tökély, aki mindent tud. Valószínűleg ez a helyzet(╯°□°)╯︵ ┻━┻
2020. júl. 20. 13:13
5/17 A kérdező kommentje:
Hisz az egész oldal azért van, hogyha valaki nem tud valamit, akkor megkérdezhesse.
2020. júl. 20. 13:17
6/17 anonim válasza:
Ne reagáld már túl!
Kifejezetten poénos, jó válasz volt! :D
8/17 A kérdező kommentje:
Én komolyan kérdeztém, mert nem tudom. Nem bírom az ilyen egoistákat.
2020. júl. 20. 13:38
9/17 anonim válasza:
Az sem rossz amit az 1 es versenyző felvetett, de szerintem még jobb, mikor elektroszkóppal vizsgálom át a gumi minden egyes négyzetmilliméterét, ez körülbelül 125-150 percet vesz igénybe, de a biztonságért bármit...😂😂
10/17 anonim válasza:
Vizet nem, viszont felfújhatod, mint egy lufit. Ha lyukas, ereszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!