Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Spirál ellenőrzése,4 napja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spirál ellenőrzése,4 napja kaptam Goldlily spirált mikor és hogy tudom ellenőrizni?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy vérzés abba maradása után kell ellenőrizni és milyen szálat kell éreznem kemény puha vagy mint a cérna?
2016. okt. 14. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem lassan 2 éve van goldlilym, de még soha nem nyúltam fel ellenőrizgetni. Feleslegesnek tartom, hogy egy uh-val is ellenőrzött spirált tapogassak. A dokim is azt mondta, h felesleges, mert ha véletlenül vmi baktériumot ráteszel a szálra az ujjadról, akkor kb kész is a méhgyulladás. Egyébként meg egy cérnaszál-szerűt kellene érezni.
2016. okt. 14. 16:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Én se szívesen ellenőrizném de a doki mondta hogy néha kell ellenőrizni és ezért érdeklődtem.
2016. okt. 14. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:

#1 vagyok. Nekem pont azt mondta a dokim, hogy lehetőség szerint ne piszkáljam. Felrakás után 1-2 héttel kellett mennem kontrollra, akkor kézzel is és uh-val is ellenőrizte, illetve 1 éves kontrollon is ellenőrizte szintén kézzel és uh-val.

A felhelyezés után, ahogy elmúlik a vérzés (nekem sokkal tovább tartott, és nagyon durván erős volt mind a vérzés, mind a menzesz görcsök), utána mindenképp vissza kell menni ellenőrzésre. Ha nem mondta a dokid, akkor is kérj időpontot majd, és ellenőriztesd :)

2016. okt. 14. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!