Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért késik a menstruációm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért késik a menstruációm?

Figyelt kérdés
Kedves lányok! Normálisan védekezünk a barátommal. Gyógyszert is szedek és megszakítással csináljuk. 1,5 éve szedem a gyógyszert semmi problémám nem volt vele mindig pontosan csütörtök reggel vagy péntek délelőtt jött meg viszont most már szombat van és semmi. Anyukámnak szólok mivel úgy érzem baj is lehet. Nektek mi a véleményetek?
2010. júl. 31. 10:46
 1/6 anonim válasza:
82%
Eddig tucatnyi válaszolónak irták meg sokan, hogy lehet ez az időjárás változásoktól is. Mostanában sok nőnek késik több napot. Nekem 4 napot késett.
2010. júl. 31. 10:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is hogy ez az időjárás se tesz jót csak hát ijesztő mert ugye eddig semmi nem volt. de köszönöm a választ:)
2010. júl. 31. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen gondban vagyok..Tényleg lehet,hogy az időjárás miatt késik??
2010. júl. 31. 12:10
 4/6 anonim válasza:

ha szeded a gyógyszert, minek a megszakítás??? nektek is csak rosszabb úgy. ha szeded a bogyót, akk legalább élvezd ki az előnyeit :)

a késést az időjárás is befolyásolhatja, de egy csomó minden más is. pl nekem mindig szombat este jött meg, kb fél éve meg átállt vasárnap estére-hétfő reggelre, pedig lassan 3 éve szedem. ne izgulj, ha rendszeresen szedtem, akk nincs semmi gond :)

22/L

2010. júl. 31. 12:58
 5/6 anonim válasza:
*szedted
2010. júl. 31. 12:58
 6/6 anonim válasza:
100%

Első válaszoló vagyok.

Nekem sem volt eddig késés, most mégis 4 napot késett. Megijedtem, hogy valami bajom van.

2010. júl. 31. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!