Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez lehetséges? Nagyon sürgős!
Normális hogy még nem jött meg. Nekem úgy volt mindig, hogy szerdán fogyott el és vasárnap jött meg. én is ezt szedtem.
2010. júl. 30. 18:05
2/11 anonim válasza:
Nincs semmi baj :) Nekem 4. napon jött meg, mikor gyógyszert szedtem, igaz nem ilyet. A lényeg, hogy a 7 napon belül megjöjjön, az mind1 mikor.
2010. júl. 30. 18:07
1.)A harmadik hétnél a tabletta már véd.A teherbeesés fogamzásgátlás nélküli esélye mindössze 50%.
2.)Maximális védelmet a fogamzásgátló tabletta úgy ad,ha rendesen szeded,és az aktus végén nem élveznek beléd.
2010. júl. 30. 18:07
4/11 anonim válasza:
én is ezt a gyógyszert szedem,hétfőn beveszem az utolsót és pénteken jön meg ... és a legelső bogyóval én is késtem. sztm nincs baj, de ha az megnyugtatna akkor vegyél egy terhességi tesztet.
2010. júl. 30. 18:09
5/11 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy három hónapot kell várni, míg teljesen hat a gyógyszer ... lehet, hogy nem így van, mindenesetre mi kivártuk ...
2010. júl. 30. 18:11
Ne aggódj,ha rendesen szedted,akkor nem lesz gond.Nekem mindig a 7 napos szünet 4.napján szokott megjönni,de volt már,hogy elöbb vagy később,de általában akkor.Be fog állni neked is,hogy egy adott napon jön meg.Most kiderül,hogy melyik lesz az a nap.Ne aggódj,a lényeg az,hogy a 7 napos szünet valamelyik napján jöjjön meg,mindegy mikor.8.napon folytasd a szedést,akkor is,ha még tart a vérzés.Egy hónap után tuti,hogy véd a tabletta és belédélvezhet,azért szedi az ember ezt,hogy ne kelljen megszakítás.
2010. júl. 30. 18:35
énis ezt szedem...most kedden vettem be az utolsót és holnap (szombat) fog megjönni...keddig tart max...sokszor még addig se:D...ugyhogy no para
2010. júl. 30. 18:40
8/11 A kérdező kommentje:
5. válaszoló!Honnan veszed hogy 3 hónapot kell várni?Ilyet még senkitől sem hallottam, max egy hónapokat mondtak vagy két hetet de 3 hónap az durva nem??
na akkor reménykedjünk hogy holnap megjön!:S de már nagyon parázom!:(
köszönöm a válaszokat, várom még a tapasztalatokat!
Én is Lindynettet szedek. A 7 napos szünet 4.napján jön meg mindig, általában délután.
Nyugi, már rég védve voltál, nem lehetsz terhes. Ügyelj arra is, hogy a tabletta bevételét követően 3-4 órán belül hányással, súlyos hasmenéssel a felszívódás nem tökéletes.
2010. júl. 30. 20:46
10/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor tényleg csak a holnapban bízom!
utolsó válaszoló: nem, hál istennek nem hánytam és hasmenésem sem volt!!!!
Kapcsolódó kérdések: