Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esély rá hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély rá hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, azonban egy héttel ezelőtt beteg voltam, és az orvos antibiltikumot írt fel. Úgy hallottam, hogy ez gyengítheti a fogamzásgátló hatását, ezért a barátommal megszakításos módszerrel védekeztünk, a számba élvezett, utána még szexeltünk amíg lelankadt neki. Pár nappal később csak elkezdtük a szexet, azonban féltünk hogy gond lesz úgyhogy abba hagytuk. Az antibiltikumot még mindíg szedem, mert pár szemet elfelejtettem bevenni. De nem, a fogamzásgátlót sosem felejtettem el bevenni! Ha tényleg gyengíti az antibiltikum a gyógyszer hatását akkor az mennyi ideig tart?
2010. júl. 28. 22:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ez most ugye valami vicc h az antibiotikum gyengíti a hatását??????:O:O

Én 3 napja feküdtem le a barátommal...:| és mondanom sem kell h bennem ment el...:|

2010. aug. 1. 16:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem vicc, az antibiotikum gyengíti a hatását.
2010. aug. 1. 16:25
 13/20 anonim válasza:

Nem értem miért lenne vicc!

Én így lettem terhes:S

2010. aug. 1. 17:09
 14/20 anonim ***** válasza:

tényleg?? :O

milyen fogamzásgátlót szedtél?

és hány éves voltál.. ? :S

2010. aug. 3. 18:09
 15/20 anonim ***** válasza:

17:09

Légyszi válaszoljjjjj!!! :$

2010. aug. 3. 19:18
 16/20 anonim ***** válasza:
talán olvasd el a betegtájékoztatót te agyoniskolázott: DDDDDDutolsó
2010. aug. 3. 21:48
 17/20 anonim válasza:

Szija!17.09-es vagyok.Bocsi,csak nem voltam gép közelében.

Velem 2 éve történt.22 éves voltam.Én sem hittem el,mert már évek óta gyógyszert szedtem,mivel komoly párkapcsolatban éltem.

A baki elleénre,én nagyon szerettem volna megtartani,és a doki is nyugtatott,hogy nem lesz semmi baj,hogy gyógyszer mellett fogant,de az "apa" nem akarta..Az elejétől kezdve tiltakozott.Mit tehettem?Mérlegelni kellett,igaz baromi nehéz volt,mert kb 18 éves korom óta szeretnék babát.De csupán önzőségből nem tarthattam meg.Mondjuk rá is ment a kapcsolatunk.Ugyhogy 5 év 10 hónap után,(a történtek után egy évvel)szakítottunk.

Ugyhogy aki azt mondja,hogy gyógyszer mellett kizárt a teherbeesés,annak azt kívánom SOHA ne kerüljön hasonló helyzetbe!

Neked miujság?Van valami változás?Ha tudok,nagyon szívesen segítek..

2010. aug. 4. 23:23
 18/20 anonim válasza:

17.09-es megint:D

Segítséget persze bárkinek adok,ha tudok,mert tényleg ne kerüljetek hasonló helyzetbe!Egyébként Mercilon-t szedtem akkor már másfél éve.Előtte Tri-Regolt.Muszály volt váltanom,mert az utóbbi elég nagy "hormonbomba"

2010. aug. 4. 23:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Én segítek neked utolsó! Muszály---->helyesen muszáj:)
2010. aug. 5. 00:49
 20/20 A kérdező kommentje:
nahm megjött a menszeszem. szal nem vok terhes:)
2010. szept. 2. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!