Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 17 éves csaj szedjen fogamzásg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves csaj szedjen fogamzásgátlót vagy inkább maradjunk a guminál?

Figyelt kérdés
Mindketten szüzek vagyunk és nem tudom, hogy érdemes lenne-e gyógyszert felíratni, mert hosszú kapcsolatban gondolkozunk mindketten és úgy még is csak jobb, mint "zokniban" szeretkezni. :)
2010. júl. 28. 20:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
a 17 éves csaj szedjen fogalmazásgátlót, ti meg maradjatok a guminál :D
2010. júl. 28. 22:50
 12/19 anonim ***** válasza:

12er Rako ir 800, nekünk csak az volt a jó. 18tól tabizok, 4 hónapja. Előtte majd 3 évig gumi, szal... Ráér a tabira, ha már télleg a javában vagytok:-)

Lexy/18

2010. júl. 28. 23:39
 13/19 anonim ***** válasza:
A Lidl-ös gumi nem szar!
2010. júl. 31. 09:40
 14/19 Szyszke válasza:
A vékony gumival is óvatosan :)
2010. júl. 31. 10:32
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeség, h a gumi nem ront az élvezeten, ezt csak csajok mondják. Mi is akkor váltottunk tabira barátnőmmel, amikor már láttuk, h ez hosszútávú lesz és nem csaljuk meg egymást, szóval betegségektől se kell tartani, és hát sokkal jobb érzés. Óvszerekből a LifeStyles UltraThin jött be nekem a legjobban (a SKYN majdnem csak annyiban különbözik tőle, hogy azok is viselhetik, akik allergiásak a sima gumira, sztem nem éri meg a plusz 150 ft-ot, de te tudod), de meglepheted néha a barátnődet Ribbed (bordázott) vagy Intensity (pontozott) változattal is ;) Amúgy rossmannban, dm-ben kapható Masculan is, ami ilyen 800 ft/10 db környékén mozog, az is ugyanolyan biztonságos, mint a durex vagy lifestyles (megfelel ugyanazoknak a biztonsági előírásoknak), de én kevesebbet éreztem bennük, meg kicsit szűkek is voltak.
2010. júl. 31. 10:40
 16/19 Szyszke válasza:

Ez is változó, hogy kinek melyik gumi jön be, mint a lányoknál, hogy ki milyen gyógyszert használ. Valaki erre valaki arra esküszik :)

Amúgy meg szerintem szedheti egy 17 éves lány, nincs abból semmi, sőt akinek rendszertelen a menszesz annak helyre hozza, de tényleg csak akkor érdemes, ha komolyan gondoljátok.

Nekem speciel rendszertelen volt miondíg késett , aztán beképzeltem hogy baj van, az idegességtől is késett, így mindíg tesztet vettem, ami megnyugtatott, de ezt mindíg eljátdzottam, szóval így ugyan anniyból jöttem ki:D

Szóval szerintem ezt nektek kell eldönteni, a bizalmatokon alapszik az egész :)

2010. júl. 31. 10:47
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

én 16 éves korom óta szedem, a korával semmi baj, és alacsony hormontartalmúak is, tehát ilyenektől nem kell tartanotok:) Az első azért legyen gumival, meg egy pár sztem, aztán, ha úgy érzed mondd meg neki, hogy szedhetné, sztem idővel ő is elgondolkodna rajta.

Amúgy meg, gumi ide vagy oda, akármilyen vékony, mégis csak jobb gumi nélkül:)

18/L

2010. júl. 31. 11:30
 18/19 anonim ***** válasza:
inkább durex elite !
2010. júl. 31. 12:40
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

gumi, és van még egy jó mód.

A pasid verje ki előtte, aztán mossa meg!

A második töltetben már negyed annyi sperma sincs.

2010. júl. 31. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!