Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves csaj szedjen fogamzásgátlót vagy inkább maradjunk a guminál?
12er Rako ir 800, nekünk csak az volt a jó. 18tól tabizok, 4 hónapja. Előtte majd 3 évig gumi, szal... Ráér a tabira, ha már télleg a javában vagytok:-)
Lexy/18
Ez is változó, hogy kinek melyik gumi jön be, mint a lányoknál, hogy ki milyen gyógyszert használ. Valaki erre valaki arra esküszik :)
Amúgy meg szerintem szedheti egy 17 éves lány, nincs abból semmi, sőt akinek rendszertelen a menszesz annak helyre hozza, de tényleg csak akkor érdemes, ha komolyan gondoljátok.
Nekem speciel rendszertelen volt miondíg késett , aztán beképzeltem hogy baj van, az idegességtől is késett, így mindíg tesztet vettem, ami megnyugtatott, de ezt mindíg eljátdzottam, szóval így ugyan anniyból jöttem ki:D
Szóval szerintem ezt nektek kell eldönteni, a bizalmatokon alapszik az egész :)
én 16 éves korom óta szedem, a korával semmi baj, és alacsony hormontartalmúak is, tehát ilyenektől nem kell tartanotok:) Az első azért legyen gumival, meg egy pár sztem, aztán, ha úgy érzed mondd meg neki, hogy szedhetné, sztem idővel ő is elgondolkodna rajta.
Amúgy meg, gumi ide vagy oda, akármilyen vékony, mégis csak jobb gumi nélkül:)
18/L
gumi, és van még egy jó mód.
A pasid verje ki előtte, aztán mossa meg!
A második töltetben már negyed annyi sperma sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!