Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tunetekre lehet számítani?
Sziasztok!
9 éve szedek fogamzásgátlót és úgy döntöttem egy időre leallok vele, ennek több oka is van :
- állandó visszatérő hüvely gomba szexuális élettől függetlenül
-durva hajhullás 2 éve
- a verzesem nem nevezeheto verzesnek a hét napos szünetben konkrétan semmi nem folyik
- nincs párkapcsolatom.
Szeretném kérdezni hogy, nektek milyen tünetek jelentkeztek? Legjobban a megdurvabb hajhullastol félek mert így is borzalmasa megritkult a hajam ( igen voltam mindenféle kivizsgalason és mindenhol minden rendben volt) , a pattanasokkal megbekelnek de a hajhullastol rettegek..
Ti miket tapasztaltatok?
Köszi a válaszokat!
Szia!
Én kb fel éve hagytam abba, igaz csak két év szedés után. A hajam szerencsere nem hullott jobban, viszont nagyon pattis lettem, főleg a hátam. A verzesem viszonylag hamar visszatért a normál állapotba, azonban sokkal több és visszatértek a gorcsok, a fájdalom.
Viszont a libido is visszatért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!