Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló abba hagyása után mire lehet számítani?
Sziasztok.
Jövőhónaptól nem tervezem tovább szedni a tablettát.
2017 óta szedtek fogamzásgátlót 1,5 évig Cypromixet mert pattanásos volt bőröm, de nem olyan vészesen inkább mindig gyulladt komedóim, mitesszereim voltak, majd kicsivel több mint 1 éve Mistral szedek. Cypromixnél erős migrénjeim voltak, Mistralnál szószerint semmi mellékhatás.
Érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalai voltak, remélem azért van pozitív tapasztalat is. Kicsit kezdek ráparázni, hogy roszabb lesz a helyzet mint mielőtt elkezdtem szedni :(
Esetleg milyen vitaminokkal készítsem fel a szervezetem az elkövetkezendő időszakra?
Befolyásol bármit is, hogy a gyógyszer előtt milyen volt a vérzésem és bőrpanaszom volt?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Első menstruációm asszem 33 napos volt, utána visszállt 28ra
1-1.5 hómapig utána olyan durván ki voltam pattogva, mint soha, de utána ez is rendeződött és mostmár szép az arcom
Semmilyen vitamint pluszba nem szedtem, sok vizet próbáltam/próbálok inni
Értem, köszi! :)
Hát nem örülök neki,de gyulladtak nagyon?
Meg hát gondolom, szervezet válogatja...
Amúgy 25/L vagyok.
Nem kell semmilyen extra vitamin - a gyógyszertől függetlenül is szedd őket!
Mindenkinél egyénfüggő más és más hogyan reagál a szervezete. Van akinél 1 ciklus után, másnál meg fél év mire visszaáll a mensije. Ennek során előfordulhat, hogy épp' csak barnázik, máskor meg heveny a lefolyása, hasgörccsel stb., de mint mondom egyénfüggő!
Nem voltak gyulladtak, csak mondjuk az állampn volt egymás mellett vagy 3-4 végig
Régen az egész arcomon volt 1-2
Értem, csak már össze vissza olvasgattam mindenfélét és berögzült, hogy abbahagyás után felfordul teljesen a rendszer. 1-2 pozitívabb kommentet olvastam, és ennek reményébe reménykedtem, hogy a kérdésemre is kapok pár pozitívat.
Köszi, hogy írtatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!