Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem hajlandó védekezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hajlandó védekezni?

Figyelt kérdés

Nem védekezünk a párommal semmivel, mert nem hajlandó rá.

Gyereket sem akar, a kiszállásos módszert használjuk, de én így nem tudok elmenni. Mindig azt mondja, hogy nincs pénz se gumira, se fogamzásgátlóra, pedig lenne azért 600 forint 3 darab gumira... Miért csinálhatja ezt? Volt valakinek hasonló tapasztalata? L/18

2010. júl. 26. 12:18
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

16:04

Igen igazad van teljesen. Ez nem egy egy éjszakás dolog. :) Már régóta együtt élünk. Igen a fogamzásgátló drágább és ha éppen a kövi adagra nem telik, akkor el van cseszve, ezért akarom inkább a gumit, vagy a hüvelykúpot, vagy bármely mást, de szerintem a gumi a legolcsóbb. Azért akarom azt, de most is pl kaját kellett venni meg cigit, azért nem vett, de szerintem a cigi helyett vehetett volna gumit... Ezért tettem fel a kérdést...

2010. júl. 26. 19:27
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan behányok, hogy milyen igénytelen, primitív, csöves emberek vannak... a drága párod bagót vesz inkább mintsem rád vigyázzon és felfogja, hogy nem tudtok jelenleg eltartani egy kölköt? úristen...

te meg megérdemled, hogy egy ilyen f.sz mellett éld le az életedet, ha már ennyire hülye vagy.

talán emeld fel a p.csád és menj el dolgozni, abból vehetsz fogamzásgátlót.

nincs kifogás.

2010. júl. 26. 22:46
 23/33 anonim ***** válasza:

uram isten ments meg a hulyektol...

hogyan lehetsz ekkora idiota????

2010. júl. 27. 01:30
 24/33 anonim ***** válasza:

Valószínüleg azért nem hajlandó, mert így élvezetesebb neki.

Erre gondoltál?

2010. júl. 27. 13:38
 25/33 A kérdező kommentje:
Elárulom, hogy munkát keresek, de még nem kaptam visszajelzést sehonnan. Nagyon sok helyre beadtam az önéletrajzomat és NEM kötelező válaszolni, ha nem tetszik valami. Nem vagyok hülye sem, idióta sem és húzzanak az anyjukba akik másokat tudnak szapulni ha nem is ismerik! Én azért tettem fel a kérdést, mert ha valaki már járt így akkor elmondhatná a tapasztalatait. Aki csak hülyézni jön, az takarodjon. Aki válaszol rendesen annak köszönöm szépen!
2010. júl. 27. 16:11
 26/33 anonim ***** válasza:

figyelj!

amit a parod megtesz veled az rohadtul nem normalis!

te meg egyszeruen hagyod! jatszik az eleteddel.

mi lesz ha becsuszik egy baba?akkor meg melyebre kerulsz.

egyebkent milyen munkat keresel? lehet,hogy tudnek segiteni.

2010. júl. 27. 16:28
 27/33 A kérdező kommentje:
Hát semmi gyakorlatom nincsen, csak diákmunkában. De egyébként elvállalok takarítást, pultos munkát, felszolgálóit, ilyeneket. Kerestem volna szórólapozósat is, de azt nem találtam csak jó messze és én vidéken lakom.
2010. júl. 27. 20:38
 28/33 anonim ***** válasza:
Akkor élvezzen beléd és menny el! És neveljétek a gyereket, vagy ne ess teherbe!
2010. júl. 28. 09:32
 29/33 anonim ***** válasza:
52%

Pedig bizony hülye vagy és ezt nem szapulásképpen mondom. hogy tűrheted, hogy a párod nem hajlandó védeni téged a teherbeeséstől? hogy alázhatod le magad ennyire? ennél mindenki jobbat érdemel. az ilyen pasikból lesznek később a tévé előtt büdösen söröző, haverozni járó, családjukat semmibe vevő szarjankók! az meg nem igaz, hogy te ne tudnál venni basszus hetente egy doboz gumit!! tudod mennyi? 700 ft! ennyi pénzt meg simán elbaszol felesleges baromságokra egy héten, hidd csak el!

most mit mondjunk még neked? bosszantó, hogy ilyen ostoba vagy és kész. vagy védekeztek tisztességesen vagy becsúszik a gyerek, ez a 2 alternatíva áll fenn jelenleg. te is tudod mi a megoldás, akkor minek téped itt a szádat? menj el akkor diákmelóra, én is most vállaltam, érvényes isk. látogatási igazolás kell hozzá és nappali tagozatos státusz! innentől már csak kifogás van, ha nem találsz semmit. most láttam, vidéken is van legalább 4 féle iskolaszövetkezet.

2010. júl. 28. 09:51
 30/33 A kérdező kommentje:

09:51

Én semmire nem költök!

3 éve vettem magamnak utoljára egy pár cipőt.

2010. júl. 28. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!