Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem hajlandó védekezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hajlandó védekezni?

Figyelt kérdés

Nem védekezünk a párommal semmivel, mert nem hajlandó rá.

Gyereket sem akar, a kiszállásos módszert használjuk, de én így nem tudok elmenni. Mindig azt mondja, hogy nincs pénz se gumira, se fogamzásgátlóra, pedig lenne azért 600 forint 3 darab gumira... Miért csinálhatja ezt? Volt valakinek hasonló tapasztalata? L/18

2010. júl. 26. 12:18
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
48%
Te sem vagy normális.....
2010. júl. 26. 12:21
 2/33 anonim ***** válasza:
48%
Aztán majd néztek mindketten ha becsúszik a baba...
2010. júl. 26. 12:22
 3/33 anonim ***** válasza:
67%
Ő farok, te meg gyökér vagy, hogy hagyod
2010. júl. 26. 12:22
 4/33 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként meg ne hisztizz! Nem csak a gumi az egyetlen védekezési forma. Van fogamzásgátló és más egyéb megoldás pl pharmatex. Miért kell a pasira várni, hogy majd ő felhúzza a gumit??? 18évesen nem sok eszed van!
2010. júl. 26. 12:23
 5/33 anonim ***** válasza:
67%
Vannak különböző hüvelykúpok és tabletták is. Egyébként te is vehetsz egy doboz óvszert, nem csak a pasid. Ez a nincs rá pénz csak egy nagyon ótvar kifogás....
2010. júl. 26. 12:25
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen pasid van hagyd ott a fenébe. Te vállalsz minden kockázatot (betegség, nem kívánt terhesség stb.), ez így nagyon nem jó. Ebből nekem az jön le, hogy a barátodnak nem vagy fontos, csak magával törődik. És ha becsúszik valami akkor az abortuszra lesz pénze??? Vagy esetlegesen felnevelni egy gyereket? Amúgy a fogamzásgátló nem nagy pénz (3 havi adagot lehet már kapni 3-4000 Ft között, de van olcsóbb is), és ahogy írtad a gumi sem egy nagy összeg. Ne hagyd magad ennyire elnyomni, hogy engedsz neki, mert te fogsz rosszul járni, ha valami rosszul sül el. És hidd el nekem, hogy nem fogja érdekelni, ha valami baj lesz. Úgyhogy mondd meg neki kerekperec, hogy vagy védekeztek normálisan vagy nincs szex. Ha meg nem hajlandó rá ezek után sem akkor mehet. Bocsánat ha kicsit durva voltam.
2010. júl. 26. 12:26
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és ha ne ajd' Isten becsúszik majd a gyerek, a pasid is csak nézni fog nagyokat. Esetleg azt megemlíthetnéd neki, hogy az abortusz, vagy egy gyerek felnevelése még drágább, mint egy doboz gumi, vagy a fogamzásgátló.

Hozzátenném, h te sem vagy 100as, ugyanis te leszel terhes, nem ő.

Én megmondanám neki, h addig nem dugja belém a farkát, míg nem védekezünk vhogy...

2010. júl. 26. 12:28
 8/33 anonim ***** válasza:
19%
Itt mindenki paraszt! Milyen életetek lehet! De undorítóak vagytok! Nehéz lenne olyat keresni, akitől szeretnétek gyereket?
2010. júl. 26. 12:46
 9/33 anonim ***** válasza:
48%
Ne legyél vele ha ennyire dedós módon viselkedik. Komolyan meg akarod kockáztatni h gyereked legyen egy olyan pasitól, aki annyira nincs tekintettel Rád, hogy vegyen egy csomag gumit??? Szerinted mennyit törődne a gyerekkel? Nem éri meg...
2010. júl. 26. 13:43
 10/33 anonim válasza:
ha szeret a pasi akkor hajlandó felhúzni egy gumit...mertgyebár nem akar gyereket és gondolom te sem!az ilyen pasi nem érdemel meg téged.sztem hagyd ott mert ez nagyon felelőtlenség amit csinálsz.ha terhes leszel nem ő fogja elmondani a szüleinek hanem te neked kell szembenézned anyukáddal,apukáddal h terhes vagy és neked kell átesned egy abortuszon ami nem kis megrázkódtatás és nem a pasidnak vagy esetleg megszülni....ez a kapcsolat mindenképp a te életedet rontja el ha nem gondolkoztok.
2010. júl. 26. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!