Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem hajlandó védekezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hajlandó védekezni?

Figyelt kérdés

Nem védekezünk a párommal semmivel, mert nem hajlandó rá.

Gyereket sem akar, a kiszállásos módszert használjuk, de én így nem tudok elmenni. Mindig azt mondja, hogy nincs pénz se gumira, se fogamzásgátlóra, pedig lenne azért 600 forint 3 darab gumira... Miért csinálhatja ezt? Volt valakinek hasonló tapasztalata? L/18

2010. júl. 26. 12:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
24%
Mondd meg neki, hogy 27000 forint egy abortusz, a legolcsóbb fogamzásgátló 3 hóra kb.4000ft.Gondolkodjon már el, meg te is!Vagy kérj anyádtól rá pénzt!A csávó nem fogja észrevenni, hogy gyógyszert szedsz.És azért havi 1500ft-ot félre tudsz rakni nem?
2010. júl. 26. 14:10
 12/33 anonim ***** válasza:
ha nincs rá pénze, akkor nem kell szexelnie! amúgy sok srác azért mond ilyen blődséget, hogy megússza az óvszert. mert nekik úgy kényelmetlenebb és kevésbé élvezetes. a nők meg kiszolgálják őket és úgy is hagynak nekik mindent. Te miért nem veszel tabit? amúgy... az ilyen gyökér és önző pasit én otthagynám.
2010. júl. 26. 16:04
 13/33 A kérdező kommentje:
Najó... A sok gyökér húzzon a f*szomba, aki nem tud normális választ adni! Együtt élek a párommal, úgyhogy a gyerek nem lenne gáz, csak nekem még nincs kedvem hozz. Nekem nincs pénzem, munkanélküli vagyok!!! Ő a kereső és az a győkér aki mondja!
2010. júl. 26. 17:28
 14/33 A kérdező kommentje:
Annak aki azt irta, hogy nagy gond lenne e olyat keresni akar akar gyerek, annak üzenem, hogy majd akarunk, ha eljön az ideje!!!
2010. júl. 26. 17:29
 15/33 A kérdező kommentje:

12:26:

Köszönöm az értelmes választ!!!!

2010. júl. 26. 17:31
 16/33 A kérdező kommentje:
jah és neki nincsenek szülei. amúgy... nem gyerek már
2010. júl. 26. 17:33
 17/33 A kérdező kommentje:
Mellesleg a szüleim nem lennének mérgesek ha terhes lennék, nem velük élek.
2010. júl. 26. 17:36
 18/33 A kérdező kommentje:

16:04

nem neked szántam amiket írtam, hanem az előtted valók közül egy-kettőnek. Csak azért mondom, mert úgy jön le, hogy neked, de nem.

2010. júl. 26. 17:39
 19/33 anonim ***** válasza:

16:04 vagyok.

Na várj, igy azért más a leányzó fekvése :)

Szerintem a legtöbben azért reagáltak így, mert iszonyat sok az olyan kérdés, hogy felelőtlen kiscsaj lefeküdt egy pár napos kalanddal és retteg, hogy terhes lehet.

Ez egy más kategória!

Az a gond, hogy ha munkanélküli vagy, akkor hogyan tudnátok eltartani egy gyereket, ha ő sem keres olyan jól, hogy óvszerre pénzt tudjatok szánni?

Te is érzed a problémát! Ha ennyire nincs pénzetek, akkor a tabi sem megoldás, mert az drágább, mint az óvszer. Sok ilyenről hallani, egyébként. És én még nem hallottam jó megoldást. Mert az ilyen pároknál hamar becsúszik a baba, de az meg még nagyobb nyomorba taszítja őket, mert olyan plusz költségekkel jár, ami megint sokkal több, mint megvenni az óvszert. Csöbörből vödörbe :(

2010. júl. 26. 18:30
 20/33 anonim ***** válasza:
mér egy gyereket olcsóbb eltartani???
2010. júl. 26. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!