Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit mondtatok a szüleiteknek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondtatok a szüleiteknek, amikor először akartatok fog. Gátló tablettát iratni? Mármint hogy fejeztétek ki magatokat?

Figyelt kérdés

"Anyu, szeretnék tablettát feliratni, elvinnél a kórházba az orvoshoz?" Vagy milyen szöveget nyomjak be? 17 éves vagyok és már 2 éve élek szexuális életet, de nem vagyok jóba annyira a szüleimmel, mint amennyire tudnék. Félek előhozni ezt az egészet, de úgy érzem jobb lenne!

Segítenétek egy pár mondattal? Ti hogyan fejeztétek ki magatokat? Vagy csak akkorhozzam fel a témát, amikor egyedül vagyok anyuval?

Vagy először csak azt kérdezzem meg, hogy egyáltalán megengedi-e?

"Anyu, megengeded, hogy fogamzásgátlót szedjek?" ez így bugyután hangzik?

Bocsi ha dedósnak tűnök de most télleg nem tudom magam kifejezni. Várom a segítséget!

17/L

2010. júl. 25. 21:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ez nekem is sok idegességet okoz mert nekem is 5 hetente jön meg mindig félek hogy esetleg valami baj van! Hát megpróbálkozok beszélni anyuval de először még várok hogy megjöjjön mert már csak pár nap és ha elmúlt sztem utána megemlítem neki!
2010. júl. 26. 20:56
 12/14 anonim ***** válasza:

előző válaszoló vagyok.

mondd meg neki nyugodtan, h ez szted nem normális,h 5 hetente jön meg. énis ezt mondtam, azt mondta anyum h rendben.

az orvos azt mondta h nincs ezzel semmi baj, h ez normális. de 21 vagyok. elég idegesítő volt, h csak gondolt egyet és heteket késett, van ki is maradt. :S

2010. júl. 27. 18:59
 13/14 anonim válasza:
erős menstruációs görcsre is írnak fel ;)
2010. aug. 1. 00:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Beszéltem anyával! :) Megengedte! A jövő héten megyek orvoshoz,és a minden vizsgálat jól alakul, akkor a kövi mensitől szedhetem! :):)
2010. aug. 1. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!