Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló két hét szünettel?
Sziasztok!
Lassan vége lesz az egy hetes szünetnek a tablettáim szedése közt, azonban perpillanat nincs receptem a következő havi gyógyszerhez.
Nőgyógyászhoz itthon járok, egyetemre azonban 180 km-rel odébb, így eleve csak egy nap jöhetett szóba, hogy elmehessek receptért, az pedig a péntek, pláne hogy a doki csak két hetente péntekenkent van a városban, főállásban Budapesten rendel. Legutóbb amikor itthon voltam nem rendelt épp, (két hete) most pedig szabadságon van, és nem is lesz egy darabig. Szóval most előre láthatólag két hetesre nyúlik a szünetem, így mindenképp óvszerrel is védekezünk, utána azonban szedhetem a gyógyszert a megszokottak szerint?
Ezt úgyis megmondja az orvosod.
De hátha lesznek hozzáértő válaszok is valamelyik női kollégádtól
Menj el a házidokihoz az orvosi lelettel/korábbi receptmásolattal és fel fogja írni!
Ha viszont ez nem működik... akkor az új levél megkezdését követően legalább 2 hét kiegészítő védekezésre lesz szükség (meg a megvonásos végétől kezdve is, azaz összesen 3 hét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!