Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön meg? Terhes vagyok?
2 éve szedek fogamzásgátló tablettát, eddig mindig időben megjött, semmi probléma nem volt ezzel. Nyáron volt egy 2 hónapos kihagyásom aztán újra elkezdtem szedni. Már 5 hónapja szedem újra,és eddig mindig időben megjött azonban ebben a hónapban volt hogy később vettem be mint a megszokott, de nem hagytam ki egy tablettát sem, viszont a placebo tabletták szedési ideje alatti héten amikor jelentkeznie kéne a menstruációnak nem jött meg. Olvastam hogy ez elöfordulhat és nem feltétlenül jelenti azt, hogy terhes vagyok. Velem sosem fordult még elő ilyen. Bárkinek bármilyen hasonló tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
20/L
Sokmindentől függ.
Hormonprobléma, stressz, gyulladás
Ha tovább szedi a gyógyszert akkor nem fog neki megjönni 2 héten belül
Az én fogamzásgátlóm betegtájékoztatójában ott van hogy 2 hónap esik egymás után akkor menjek dokihoz, szerintem a tied betegtájékoztatójában is van egy olyan rész ami leírja mi van akkor ha nincs vérzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!