Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért ilyen hülyék a mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen hülyék a mai tinilányok?

Figyelt kérdés

Szinte naponta van itt kérdés, hogy "ugye nem vagyok terhes?" Nem védekeztünk, és nem jött még meg a menzeszem, nő a hasam, fáj a hajam... stb.

Annyi esze nincs, hogy elmejen orvoshoz, vagy tesztet vegyen. Kiírja ide, ahol százával mondják, hogy vegyen tesztet, de ő csak itt sír, meg megvárja, még megjön. Na de ha terhes, akkor nek igen jön, akkor mire vár? Ennyire idióták a mai tizenévesek, vagy csak szórakoznak?

2010. júl. 24. 00:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
nem csak annyi tini van, akik ide írják az ostoba kérdéseiket.
2010. júl. 26. 19:21
 22/26 anonim ***** válasza:

szerintem ha sokkal régebben lett volna internet pl 60-70 évek és akkor is létezett volna ez a oldal akkor is ilyen hülyeségeket kérdeztek volna!

de a viva és a mtv is kicsit ludas ebben!

2010. júl. 26. 19:31
 23/26 anonim ***** válasza:
Én is tini vagyok, 17 éves, szeretem a bulikat, a barátokat, az örültséget, a piát, de mégis több mint 3 éves boldog kapcsolatom van, és hál Istennek, soha semmi bajom nem történt ilyen szinten :) és egyetértek, én sem értem ezt, hogy miért nem tudnak bár védekezni, ha már össze vissza sexelnek, mindenki azzal akivel ér, fiuk lányok egyaránt (tisztelet a kivétel embereknél) és ez sajnos nem is csak a tiniknél van, hanem az érett embereknél is :( Engem sokan lemondtak és le buta libáztak, mert komoly kapcsolatom van, mert milyen fiatalon elkeztem a sexet stb.. De nem fogom sose bánni, mert mindazok az emberek lehet 1-2 évvel késöbb, de rengeteg és mind különbözö emberrel, én pedig ugyan azzal az egyel, akit szeretek :)
2010. júl. 26. 22:38
 24/26 anonim válasza:
51%
Alap náluk hogy kicsit lágyabb aggyal születtek
2010. júl. 27. 00:12
 25/26 Failure válasza:
78%

1. Az idegen kézben lévő médiánk.

2. A kis cigókkal való keveredés.

3. Ha nem cigó, akkor alja magyar, vagy alja magyar és cigó keveredés.

Alátámasztás: Normális magyar eleve nem publikál magánélettel kapcsolatos dolgokat.

2010. júl. 27. 11:42
 26/26 Noniii:* válasza:
Van aki egyszerűen csak fél, és nincs kihez fordulnia, szégyenli talán és azért tesz föl számunkra idióta kérdéseket. Szerintem nincs önbizalmuk maguknak elhinni az igazat, ezért kérik mások biztatását itt.
2016. dec. 14. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!