Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért ilyen hülyék a mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen hülyék a mai tinilányok?

Figyelt kérdés

Szinte naponta van itt kérdés, hogy "ugye nem vagyok terhes?" Nem védekeztünk, és nem jött még meg a menzeszem, nő a hasam, fáj a hajam... stb.

Annyi esze nincs, hogy elmejen orvoshoz, vagy tesztet vegyen. Kiírja ide, ahol százával mondják, hogy vegyen tesztet, de ő csak itt sír, meg megvárja, még megjön. Na de ha terhes, akkor nek igen jön, akkor mire vár? Ennyire idióták a mai tizenévesek, vagy csak szórakoznak?

2010. júl. 24. 00:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez szomorú, de leginkább a szülő, gondozó és az iskola hibája. Már 12 éves korban kéne nekik tartani félévente kiselőadásokat, hogy el ne felejtsék és érdekelje Őket. El kell nekik mondani, hogy lehet szenvedni és bele is lehet halni a betegségekbe és a szülés is pokolian fáj és azt is, hogy az abortusz milyen rossz. Hozzátéve, hogy egy gyerek nem kis felelősség. És azért mondom, hogy 12 éves korban, mert akkor még talán nem kezdte el. Időben kell szólni, nem utána hanem előtte! Biztonságos szexre kellene megtanítani Őket csak a felnőttek valamiért óckodnak a témától, mert az olyan intim...

Ezért olyanok a tinik és ezért állnak úgy a szexhez.

2010. júl. 24. 12:09
 12/26 anonim ***** válasza:

Utolsó!

A történet, hogy a fél rokonságnak elmesélte: ugyanilyen az én anyám is... Mindenkinek(akit én nem is ismerek) tudnia kell róla..

Nekem ő vesz gumit, már ez is furcsa. Engem meg 9 éves koromtól azzal traktált hogy "dugni jó". Hát én szerintem pont a "mai lüke tinik" ellentéte vagyok, a barátommal is nehezen jutok el odáig, hogy lefeküdjünk, nem hogy mindenkivel orrba-szájba.

Nem kell általánosítani. Igaz, hogy jóval több a "lüke tini", de van egy másik adag "lüke tini" akik marha gátlásosak(mert drága szüleik így nevelték őket)...

2010. júl. 24. 15:40
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is a szülők hibája. Talán még mindig él az a hit hogy ha nem beszélünk róla nincs. Vagyis mivel cikinek érzik a szexről beszélni a gyerekkel, vagy nem akarják hogy a gyerekük szexeljen nem beszélnek róla és akkor nincs. Velem anno anyukám elbeszélgetett mindenről, mivel neki van egy barátnője akinek 20 éves koráig 3 abortusza volt és nagyon nem akarta, hogy hasonló történjen velem. De sajnos sok szülő nem ilyen. Majd az iskola felvilágosítja alapon szépen hallgatnak. Ezért ilyenek a tinik mert nem tudnak semmit a védekezésről. A filmekben csak szex van védekezés nincs, tehát a tinik csak ezt látják.
2010. júl. 26. 18:19
 14/26 anonim ***** válasza:

Teljesen egyet értem az előttem szólókkal. sajnos így van:(

De az a legfélelmetesebb hogy van aki abszolút nem tanul a hibáiból, hiába mondja neki az összes barátja, mindenki aki mellette áll... csak csinálja tovább.

2010. júl. 26. 18:38
 15/26 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy amilyen hülyék a tinik, annyira hülyék azok szülei is!

Az én történetem egy ismerős, 19 körüli srác, már gyereke van, mert elszakadt az óvszer...az egy dolog, de az anyja ebből ELŐNYT kellett faragjon a javukra, HOGY a fiúk pénisze akkora, hogy elszakad az óvszer...

Leszakadt a pofánkról a bőr, de neki nem...

Már egy felgyorsult Világ, a szülőknek nincs ideje nevelni a gyereküket, vagy egyéb dolgok; alkoholisták stb., ami aztán rendesen kihat a gyerekre, és ha magától nincs semmi esze, akkor aztán jöhet bármi...

2010. júl. 26. 18:46
 16/26 anonim ***** válasza:
51%
Azért, mert a növekedési hormonok az agyuk helyett a mejjükbe mennek :D
2010. júl. 26. 18:52
 17/26 anonim ***** válasza:
Mert a szüleiknek nincsen idejük rendesen megnevelni őket, vagy csak szimplán nem foglalkoznak vele... --->rossz társaságba kerül---->"hülye" lesz...ennyi. És aztán még ők a menő csajok...de ez kétoldalú dolog ám, mert amíg a pasik részéről erre van kereslet, addig ők lesznek...és ez a szomorú...
2010. júl. 26. 18:52
 18/26 anonim ***** válasza:
Kicsit off, de azért témába vág. Közoktatás/tanfolyamok témakörben kérdés, hogy hogyan kell kiszámítani a pontokat. Egyszerűen hülye ahhoz 18-19 évesen, hogy akár a jövőjét meghatározó felvételi pontszámítást megnézze a honlapon. Itt pedig mindenki máshogy tudja, tehát lesznek majd téves információi is. Ugyanez van a terhességnél, ezért gondolják, hogy szájon át is teherbe lehet esni.
2010. júl. 26. 18:56
 19/26 anonim válasza:

Megmondom én:

iPhone

2010. júl. 26. 18:57
 20/26 anonim ***** válasza:
Mit nem adok azért, hogy én neveltem saját magam XD 18 leszek... A szüleim leszarták a szexuális nevelésem... Én megtaláltam azokat a forrásokat, ahonnan a hőn áhított kapcsolatokat meg lehet tanulni... És a szexről is van szó... Az egyetlen hátrány, hogy idegen nyelven van... Nem csak a magyarokkal van ez a helyzet... De most rólunk van szó... Oktatás LOL! Már a média is ezt sugallja... Én 3-4 éve nem nézek tv-t és áldom a napot érte, amikor kollégista lettem(Debrecen)! Itt még van egy "épp elméjű tini" Csők a világnak XXXD
2010. júl. 26. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!